Tag: reviews

Simply Italian van de Chiappa sisters

"Simply Italian" van de Chiappa sisters - Sinds kort ligt het eerste boek van deze zusjes in de schappen van de boekenwinkel. Ik ben gek op Italiaans eten en de eenvoud van deze echt Italiaanse recepten maakte dat ik gelijk het boek in wilde duiken, om het te lezen maar zeker ...

Zelf verse kruidenthee kweken in de vensterbank

Zelf verse kruidenthee kweken in de vensterbank - Met een dampende kop thee kruip ik lekker op de bank en geniet van een heerlijke kop verse kruidenthee. Vier weken geleden was de start van dit genietmomentje, toen de postbode aanbelde en mij een pakketje van Kaldi koffie & thee overhandigde. In ...

Review Santokumes Knives and Tools

Review Santokumes Knives and Tools - Voor de ene persoon is een goed keukenmes een absolute must in de keuken, een ander ziet er de meerwaarde niet van in. Als het maar snijdt, is dan een vaak gehoorde term. Maar één ding is een feit, we hebben allemaal wel een keukenmes ...

Tagliatelle aglio olio e peperoncino + pastamachine review

Lekker tafelen kreeg een mailtje van het eigentijdse webwarenhuis Fonq.nl, of het ons leuk lijkt om een product te reviewen... Hier zijn wij als foodies natuurlijk altijd voor in! Mijn oog viel al snel op een pastamachine, ik wilde graag testen of verse pasta nou echt zoveel lekkerder is als ...

QRtoko, review Aziatische foodbox

De foodbox van QRtoko daagt je echt uit om met ingrediënten te koken waar je anders misschien niet eens aan zou denken. Daarnaast heb je met zo’n foodbox veel variatie in je wekelijkse maaltijden en leer je nieuwe smaken kennen.

Review: The green kitchen travels

The green kitchen travels; Een prachtig boek met mooie foto’s van de recepten en bezochte landen, maar over de gehele linie niet altijd even sterke recepten. Lees snel onze recensie.

Lovechock; Superfood voor een romantisch avondje

Lovechock; Superfood voor een romantisch avondje ‘Chocolade zou lustopwekkend zijn’. U heeft het vast wel eens horen zeggen of ergens gelezen. En chocolade met het uit de Andes afkomstige ‘maca’ helemaal, zo las ik in het persbericht bij de nieuwe reep van Lovechock. De hoogste tijd dus om daar zelf ...

Koken met Janny van der Heijden en Amarula

Koken met Janny van der Heijden en Amarula Janny van der Heijden zal bij veel van de lezers van Lekker Tafelen bekend zijn vanwege de vele kookboeken die zij heeft geschreven, maar vooral als jurylid bij “Heel Holland Bakt”. Ik ben niet zo van het zoete en moet tot mijn ...

100 groene smoothies van Thea Spierings

Het complete naslagwerk voor gezonde drankjes met groente uit de blender Eigenlijk is de titel misleidend, want het gaat hier om 85 groene smoothies en 15 groene sapjes... Maar hé, een kniesoor die daar op let want het is allemaal gezond én drinkbaar en het eindresultaat is 100 recepten. Thea ...

De Zilveren Lepel Pasta, een walhalla voor de pastaliefhebber

Voor mij ligt een heerlijk boek: De Zilveren Lepel Pasta, een aanvulling op het alom bekende De Zilveren Lepel, al ruim 60 jaar de culinaire bijbel van Italië. De Zilveren Lepel Pasta heeft in paperback versie een prachtige rode kaft (mijn kleur!) waarachter maar liefst ruim 350 traditionele pastagerechten schuil ...

High tea van Etna aan de Utrechtse oude gracht.

High tea van Etna aan de Utrechtse oude gracht. - Op uitnodiging van ETNA was Lekker Tafelen aanwezig bij een geweldige High Tea workshop. Op een prachtige locatie aan de Utrechtse grachten genoten we van een complete High Tea ervaring en maakten we kennis met de nieuwste keukenapparaten van ETNA. ...

Tefal Infinity Press Revolution: de slowjuicer

Tefal Infinity Press Revolution: de slowjuicer - Slow food, slow cooking en slowjuicer. Het hoort allemaal bij een slow living. Slow living? Ja, dit is een nieuwe levenstijl waar een gebalanceerd leven het uitgangspunt is. Eigenlijk zegt de naam het al: neem de tijd. Ik hoor je al denken: wat ...

Review Eden Classic Damast broodmes Knives and Tools

Keukenmessen van Knives and Tools Alles staat en valt met goed gereedschap, ook in de keuken. Niets is hindelijker dan met een niet al te scherp mes de ingrediënten te moeten snijden. Dan verdwijnt al heel snel het plezier in kokkerellen. En dat is niet de bedoeling, want koken en bakken kan zo ...

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten