Geroosterde bietensoep met geitenkaas
Rode bieten krijgen veel smaak als je ze roostert. Met deze techniek maak je een smakelijke geroosterde bietensoep waar je liefde in proeft.
Rode bieten krijgen veel smaak als je ze roostert. Met deze techniek maak je een smakelijke geroosterde bietensoep waar je liefde in proeft.
Bietjes suf? Deze zoetzure rode bietjes zijn dat zeker niet! Ontdek met welk ingrediënt je rode bieten omtovert tot iets écht lekkers.
De haring salade met rode bietjes is een echte klassieker voor feestjes. De stukjes appel en augurk geven de salade een heerlijk frisse tint.
Deze orzo salade met rode biet en geitenkaas is geschikt als voorgerecht, maar ook voor de lunch of op een buffet.
Borsjt is een klassieke maaltijdsoep van rode bieten met veel extra groenten. Je zou deze ook met vlees kunnen serveren. Gezond & Lekker!
De tarte tatin is een superleuk lunch gerecht. Met wat extra aandacht voor de garnering heb je een garantie voor blije vrienden aan jouw lunchtafel.
Op zoek naar een lekker bijgerecht? Probeer dan eens pompoen met bietjes uit de oven. Sinaasappel en honing maken het gerecht helemaal in balans.
Meestal komen we met een pot augurken aan als het om een zuurtje gaat. Maar rode bietjes in het zuur is een heerlijk alternatief. Lekker in een salade!
Een verrukkelijke salade van rode bietjes is al helemaal lekker. Met een paar extra ingrediënten maak je er een complete maaltijdsalade van. Snel en lekker!
De basis hummus is gemaakt van kikkererwten. Maar witte bonen kun je ook gebruiken. Bijvoorbeeld voor deze kleurrijke hummus van bietjes en geitenkaas.
Deze heerlijke soep van venkel, biet en pompoen heeft een prachtig, diep rode kleur en een rijke smaak. Lekker veel groenten en veel smaak.
Met slechts enkele ingrediënten maak je deze rode bietensalade. Natuurlijk niet van bieten uit een potje maar van verse rode bietjes.
In een quiche wordt vaak gekozen voor makkelijke groenten als broccoli of sperziebonen. Iets anders? Probeer deze quiche met rode bietjes en feta!
Rode bietjes, een heerlijk populaire wintergroente. Welke wijn ga je daarbij serveren? Onze tip is een Pinot Noir Valdivieso.
De lekkerste manier om bieten klaar te maken is om ze te poffen. Gepofte bietjes behouden al hun kleur en smaak en je hebt er geen omkijken naar.
De red velvet cupcakes zijn bekend om hun fluweelachtige structuur en hun rode kleur. Wij gebruiken alleen geen kleurstof om deze red velvet cupcakes zo rood te krijgen. Hier lees je hoe. En binnenkort serveer jij ook "gezonde" red velvet cupcakes waarvan je gasten zich beste eens af kunnen vragen ...
Tommy Janssen van Restaurant Bentinck in Amerongen deelt exclusief op Lekker Tafelen zijn recept voor Salade van gepofte rode biet met quinoa, mint en hazelnoot.
Serveer de biet-venkel salade met bacon cheese crumbles als lichte salade voor de lunch, maar ook als voorgerecht of als bijgerecht bij een diner.
Bietjesrisotto met pecannoten en geitenkaas is echt comfortfood De aardse smaken van de bietjes en de knapperige pecannoten maken dit een verwarmend gerecht
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderQuiche Lorraine is een echte Franse klassieker. Gevuld met prei ( of bosuien ) en gerookte spekblokjes. Ideaal als je...
Lees verderWaar moet je op letten bij het kopen van een rijpe mango. Gebruik hiervoor je zintuigen, kijk, voel en ruik...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers