Salade van zomerbieten en venkel
Bosbietjes of zomerbietjes zijn een echte zomergroente. Zacht en zoet combineren ze heerlijk met venkel. Salade van zomerbieten en venkel!
Bosbietjes of zomerbietjes zijn een echte zomergroente. Zacht en zoet combineren ze heerlijk met venkel. Salade van zomerbieten en venkel!
Een lekker voorgerechtje in een voorjaarsmenu, romige, roze aspergesoep met zomerbietjes. Prachtige roze en heel lekker!
Rode bieten krijgen veel smaak als je ze roostert. Met deze techniek maak je een smakelijke geroosterde bietensoep waar je liefde in proeft.
Bietjes suf? Deze zoetzure rode bietjes zijn dat zeker niet! Ontdek met welk ingrediënt je rode bieten omtovert tot iets écht lekkers.
De haring salade met rode bietjes is een echte klassieker voor feestjes. De stukjes appel en augurk geven de salade een heerlijk frisse tint.
Deze orzo salade met rode biet en geitenkaas is geschikt als voorgerecht, maar ook voor de lunch of op een buffet.
Borsjt is een klassieke maaltijdsoep van rode bieten met veel extra groenten. Je zou deze ook met vlees kunnen serveren. Gezond & Lekker!
De tarte tatin is een superleuk lunchgerecht. Met wat aandacht voor de garnering heb je een garantie voor blije vrienden aan je lunchtafel.
Op zoek naar een lekker bijgerecht? Probeer dan eens pompoen met bietjes uit de oven. Sinaasappel en honing maken het gerecht in balans.
Meestal komen we met een pot augurken aan als het om een zuurtje gaat. Maar rode bietjes in het zuur is een heerlijk alternatief.
Voor een quiche worden vaak makkelijke groenten gekozen als broccoli of bonen. Iets anders? Probeer deze quiche met rode bietjes en feta!
De basis hummus is gemaakt van kikkererwten. Maar witte bonen kun je ook gebruiken voor deze kleurrijke hummus van bietjes en geitenkaas.
Een heerlijke salade van rode bietjes is al helemaal lekker. Met een paar extra ingrediënten maak je er een complete maaltijdsalade van.
Deze heerlijke soep van venkel, biet en pompoen heeft een prachtig, diep rode kleur en een rijke smaak. Lekker veel groenten en veel smaak.
Met slechts enkele ingrediënten maak je deze rode bietensalade. Natuurlijk niet van bieten uit een potje maar van verse rode bietjes.
De lekkerste manier om bieten klaar te maken is om ze te poffen. Gepofte bietjes behouden al hun kleur en smaak en je hebt er geen omkijken naar.
De red velvet cupcakes zijn bekend om hun fluweelachtige structuur en hun rode kleur. Wij gebruiken alleen geen kleurstof om deze red velvet cupcakes zo rood te krijgen. Hier lees je hoe. En binnenkort serveer jij ook "gezonde" red velvet cupcakes waarvan je gasten zich beste eens af kunnen vragen ...
Tommy Janssen van Restaurant Bentinck in Amerongen deelt exclusief op Lekker Tafelen zijn recept voor Salade van gepofte rode biet met quinoa, mint en hazelnoot.
Bietjesrisotto met pecannoten en geitenkaas is echt comfortfood De aardse smaken van de bietjes en de knapperige pecannoten maken dit een verwarmend gerecht
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoZelfgemaakte eiersalade is een TE simpel recept, maar ook met het recept voor eiersalade kun je variëren. Lekker op brood of op toast.
Check het recept of lees de infoEigenlijk is het gewoon curry aan een stokje, deze kipcurryspiesjes. Gemarineerd in yoghurt met jouw favoriete currypasta, daarna op de BBQ!
Check het recept of lees de infoSnijbiet - Een 'vergeten' groente die gelukkig steeds vaker verkrijgbaar is. Verwant aan spinazie, is hij makkelijk klaar te maken en gezond.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers