Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Rode bietjes

Rode bietjes in het zuur

Meestal komen we met een pot augurken aan als het om een zuurtje gaat. Maar rode bietjes in het zuur is een heerlijk alternatief. Lekker in een salade!

Red velvet cupcakes met een verrassend ingrediënt

De red velvet cupcakes zijn bekend om hun fluweelachtige structuur en hun rode kleur. Wij gebruiken alleen geen kleurstof om deze red velvet cupcakes zo rood te krijgen. Hier lees je hoe. En binnenkort serveer jij ook "gezonde" red velvet cupcakes waarvan je gasten zich beste eens af kunnen vragen hoe je dat doet.

Amuse met biet en geitenkaas

Amuse met biet en geitenkaas - een feestelijk gerechtje in een glaasje, om te serveren bij het aperitief, of aan tafel voor het voorgerecht. Mooi om te zien én lekker en verantwoord om te eten.

Tarte Tatin van rode bietjes

De tarte tatin is een superleuk lunch gerecht. Met wat extra aandacht voor de garnering heb je een garantie voor blije vrienden aan jouw lunchtafel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More