Verse zalm uit de oven; Zo houd je de vis sappig
Vis bereiden is echt niet moeilijk. Probeer deze verse zalm uit de oven eens. In 20 minuten is de zalm klaar en de oven doet het meeste werk.
Vis bereiden is echt niet moeilijk. Probeer deze verse zalm uit de oven eens. In 20 minuten is de zalm klaar en de oven doet het meeste werk.
Laat de visfilet eens liggen. Een zeebaars in zijn geheel klaar maken is misschien zelfs nog makkelijker. We bewijzen dat met dit visgerecht.
Vis op de barbecue is erg lekker, de vis blijft lekker mals en sappig en is ook nog eens snel klaar. Deze zalmspiesjes worden vast een hit.
Heb je een hele zalm en weet je niet hoe te beginnen? Als je deze stap-voor-stapinstructies volgt kun je iedere rondvis fileren.
Ontdek met deze recepten hoe je verse kabeljauw op verschillende manieren kunt bereiden. Wat verse vis zou je vaker moeten doen.
Verse vis eten kan ook met een heerlijke gegrilde makreel met gekarameliseerde ui, en die vis fileren we natuurlijk gewoon zelf.
Verse forel, een heerlijke marinade en een supermakkelijk recept. Maak forel uit de oven of leg het forelpakketje op de BBQ.
Het is feest op tafel als je deze pastasalade met verse zalm en lekker veel andere verse ingrediënten serveert.
Eenvoudige en pure smaken vormen de basis van deze penne met verse zalm en verse spinazie, natuurlijk mogen de verse tomaten niet ontbreken.
De perfect malse zalm bakken of grillen is best makkelijk! Volg de stap-voor-stapinstructies en eet nooit meer droge zalm.
Iedereen wordt blij van deze lekkere maaltijdsalade met verse zalm. Laat de blikjes vis gewoon staan en kies voor verse vis. Dat geeft smaak!
Dit moet je proeven! Ovengegaarde zalm in roomsaus. De saus is zacht kruidig en vol van smaak. Het recept kun je ook in een koekenpan maken.
Scoor met dit recept van een forel pakketje uit de oven. Iedereen krijgt zijn eigen pakketje met vers gestoomde groenten en heerlijke vis.
Wij krijgen altijd een voorjaarsgevoel van verse raapsteeltjes. Je maakt er bijvoorbeeld deze heerlijke en snelle raapstelensoep mee.
Haal in plaats van zalm of scampi's ook eens rode poon van de barbecue. Kort marineren, kort grillen en in no-time eet jij heerlijke vis.
Gerookte zalm gaat vaak op een toastje, maar waarom niet in de pasta? Deze pasta met gerookte zalm en voorjaarsgroenten moet je zeker eens proberen!
Gravad lax is een typisch gerecht uit het hoge koude noorden. Gemarineerde zalm en dan bedoelen we langdurig gemarineerd. Dit is zalig!
Deze bereiding van tonijn is zeer gewild bij de sushiliefhebber. Tataki van tonijn is dan ook erg lekker als onderdeel van een poké bowl.
De klassieke salade Niçoise wordt vaak met blik tonijn gemaakt. Maar met verse tonijn is de salade veel lekkerder. Dit serveer je met trots!
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoGebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers