Crème fraîche; voor soepen, sauzen en meer
De beste zuivel voor warme gerechten is crème fraîche. Gebruik dit voor soepen, sauzen en meer romige gerechten als pasta's en curry's
De beste zuivel voor warme gerechten is crème fraîche. Gebruik dit voor soepen, sauzen en meer romige gerechten als pasta's en curry's
Een simpel, maar geweldig nagerecht van verse kersen met Zwitserse room. Geniet van de korte tijd dat er verse kersen zijn.
Steel de show met een schaal vol karamel panna cotta met appeltjes, makkelijk om te delen en het staat zo gezellig!
Voor de smaak, de luchtigheid of voor een feestelijke afwerking, met slagroom worden veel gerechten mooier maar vooral ook lekkerder.
Vind je slagroom kloppen lastig en lukt het soms niet zo goed. Wij hebben de tips voor de perfect geklopte slagroom.
Panna cotta betekent gekookte room en is een uit Italië afkomstig, eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
Het bereiden van deze parfait van pompoenpitolie is snel en simpel, maar geeft een lekker, verrassend resultaat dat zeker gewaardeerd zal worden.
Panna cotta betekend letterlijk gekookte room. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Deze panna cotta met witte chocolade is een voortreffelijk dessert!
Room, slagroom, crème fraîche, zure room, mascarpone, clotted cream en double cream. Wat zijn de verschillen en de mogelijkheden?
Samen met schelpdieren zijn schaaldieren de lekkerste delicatessen uit de oceaan. Lees hier alles over schaaldieren en hoe je ze klaarmaakt.
Check het recept of lees de infoGa lekker verse eieren halen bij de boer. Ze zijn de basis voor dit makkelijke recept. Eieren in mosterdsaus. Vers, simpel en erg lekker.
Check het recept of lees de infoVerse ingrediënten in je maaltijd zijn het lekkerst. Ook in je curry's dus. Een verse gele currypasta maak je heel snel en makkelijk zelf!
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers