Karamel panna cotta met appeltjes
Steel de show met een schaal vol karamel panna cotta met appeltjes, makkelijk om te delen en het staat zo gezellig!
--
Steel de show met een schaal vol karamel panna cotta met appeltjes, makkelijk om te delen en het staat zo gezellig!
Voor de smaak, de luchtigheid of voor een feestelijke afwerking, met slagroom worden veel gerechten mooier maar vooral ook lekkerder.
Vind je slagroom kloppen lastig en lukt het soms niet zo goed. Wij hebben de tips voor de perfect geklopte slagroom.
Panna cotta betekent gekookte room en is een uit Italië afkomstig, eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
De beste zuivel voor warme gerechten is crème fraîche. Gebruik dit voor soepen, sauzen en meer romige gerechten als pasta's en curry's
Een simpel, maar geweldig nagerecht van verse kersen met Zwitserse room. Geniet van de korte tijd dat er verse kersen zijn.
Het bereiden van deze parfait van pompoenpitolie is snel en simpel, maar geeft een lekker, verrassend resultaat dat zeker gewaardeerd zal worden.
Panna cotta betekend letterlijk gekookte room. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Deze panna cotta met witte chocolade is een voortreffelijk dessert!
Tafel lekker !!
Een nagerecht uit de Franse keuken: de Crêpe suzette. Dit zijn superdunne flensjes geserveerd met een goddelijke sinaasappel-karamelsaus.