Panna Cotta; Gekookte room met vanille
Panna cotta betekend gekookte room en is een uit Italië afkomstig eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
Panna cotta betekend gekookte room en is een uit Italië afkomstig eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
Boter, bloem, melk, room. Zijn dat ook basisingrediënten in jouw keuken? Daarmee maak je deze eenvoudige roomsaus. Een upgrade voor talloze gerechten.
Een simpel maar geweldig nagerecht van verse kersen met Zwitserse room. Geniet van de korte tijd dat er verse kersen zijn.
Panna cotta is gekookte room. In deze versie vervang ik een deel van de room door yoghurt. Panna cotta van yoghurt is vooral in de zomer een traktatie.
Het bereiden van deze parfait van pompoenpitolie is snel en simpel, maar geeft een lekker, verrassend resultaat dat zeker gewaardeerd zal worden.
Panna cotta betekend letterlijk gekookte room. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Deze panna cotta met witte chocolade is een voortreffelijk dessert!
Room, slagroom, crème fraîche, zure room, mascarpone, clotted cream en double cream. Wat zijn de verschillen en de mogelijkheden?
Tussen alle wat meer pittige gerechten die in foodfilm Chef gemaakt worden, zit ook een heerlijk zoet dingetje, Berries n Cream, een toetje met 'caramel dust'.
Herrenspeise is een typisch Duits dessert wat uit de omgeving van Münster komt, wat ter hoogte van Winterswijk ligt. Het dessert word vooral gemaakt voor huwelijken en andere feestelijke aangelegenheden zoals oud & nieuw of Pasen. In andere delen van Duitsland is Herrenspeise ook wel bekend als Herrencrème.
Slagroom truffels. Wat hadden we een zin in een heerlijke chocolade truffel in de winkel betaal je toch redelijk wat voor een mooie gevulde truffel, terwijl de chocolade truffels met slagroom van binnen zo makkelijk te maken zijn. Als je het werk er niet van wilt dan kun je ze ...
We zijn toe aan de lente! Dan is het ook tijd voor raapsteeltjes op het menu. We vertellen je er...
Lees verderWil je echt genieten van je shoarma van lamsvlees met pitabroodje ? Maak dan de pitabroodjes en de knoflooksaus ook...
Lees verderDe klassieke hollandaise saus is weer helemaal terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. Met deze instructies lukt hij...
Lees verderBen jij een echte culinaire actieveling en vind je het leuk om daar meer mee te doen? Dan is hier jouw uitdaging! Wij zijn op zoek naar echte hobbykoks die een uitdaging aandurven. Je bent niet snel bang van een ingrediënt en durft het aan om buiten je comfortzone te stappen. We helpen je aan interessante ingrediënten om mee aan de slag te gaan en zorgen voor de nodige uitdagingen. We beloven… het wordt super leuk!
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers