Tag: Groente – Rucola

Rucolasalade met venkel en feta

De flinterdun geschaafde venkel vormt in deze salade een mooie aanvulling op het nootachtige van de rucola. Een beetje zoete smaak komt van de tomaat, het zuurtje van de citroendressing en de feta zorgt voor een romige smaak.

Tortellini met champignons, pesto en rucola

Tortellini met champignons, pesto en rucola. Verse pasta uit het koelvak is een goed alternatief als je zelf geen tijd of zin hebt om zelf pasta te maken. Ze hebben tegenwoordig een heel scala aan soorten al dan niet gevuld. Mijn oog viel deze keer op tortellini met een kaas/walnotenvulling. Ik heb daarbij gekozen ...

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten