Beef back ribs in smokey whiskey marinade
Deze beef back ribs in smokey whiskey marinade van de BBQ worden beslist je nieuwe favoriet. Kost een paar uur, maar dan heb je iets lekkers!
Deze beef back ribs in smokey whiskey marinade van de BBQ worden beslist je nieuwe favoriet. Kost een paar uur, maar dan heb je iets lekkers!
Steeds vaker leggen we een groot stuk vlees op de BBQ in plaats van worstjes en sateetjes. De runderspareribs zijn hier heel geschikt voor!
Je hebt ongetwijfeld wel een spareribs van de BBQ gegeten. Maar neem eens runderspareribs. De beef back ribs van de BBQ zijn óók lekker!
Short ribs in verse knoflookmarinade uit de oven, een heel eenvoudig recept voor een groot stuk vlees. Maar wel heel erg lekker!
Velen eten het niet, en toch is varkensvlees de meest gegeten vleessoort, wereldwijd en in Nederland. Wat weet jij van varkensvlees?
Check het recept of lees de infoKaasfondue met bier, dat is eens wat anders dan met wijn. We gebruikten Romero en oude boerenkaas en dat geeft heel veel smaak aan de fondue!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers