Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Rundvlees

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer?

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.

Oma’s Rundvlees hachee

Heerlijke nostalgie. Oma's rundvlees hachee niet met zo'n pakje mix voor hachee, maar wel een heel makkelijk recept. Neem er even de tijd voor en geniet!

Rendang daging

Zelf een rendang maken is net zo simpel als een andere stoofschotel. In een goede rendang stop je kwaliteitsingrediënten, wat geduld en heel veel liefde.

Stoofpot; Vandaag maken, morgen eten

Eén van de grote voordelen van een stoofpot is dat de afwas niet zo groot is. Een stoofpot maak je meestal in één pan en als je er meer gebruikt kun je ze tussentijds afwassen. Deze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels

Sucadelappen – Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel

Sucadelappen - Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel - Ik ben dol op koken en dol op eten. En ik vind het heerlijk om een gerecht te finetunen, zoals ik het zelf noem: nog een klein snufje dit, een kruimeltje zus, een druppeltje dat en voor ik het weet past mijn lijst met ingrediënten voor iets simpels als een tomatensoepje nog net op een A4-tje. Maar dan heb ik voor mijn gevoel wél de ultieme…
Lees verder...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More