Stoofpot; Vandaag maken, morgen eten
Deze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit een stoofpot!
Geen producten in je winkelmand.
Het beste rundvlees koop je bij een echte slager. Ontdek hier de lekkerste recepten. Van biefstuk tot entrecote en van riblappen tot sucadelappen.
Deze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit een stoofpot!
Beef Stroganoff of Boeuf Stroganoff wordt gemaakt van biefstuk en is een Russische klassieker. Met dit recept serveer je biefstuk echt anders
Goulash is een verwarmend gerecht, vol smaak en lekker kruidig. Dit goulash recept is een eigen variant. Een familierecept met veel rundvlees.
Wil je een eenvoudige maar écht lekkere stoofpot van rundvlees maken? Dit recept helpt je op weg. Een stoofpot van rundvlees met veel smaak.
Voor rosbief uit de oven nemen we een stuk van minimaal één kilo. Hoe groter het stuk vlees, hoe makkelijker het is de garing te beïnvloeden.
Draadjesvlees is heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er wel een beetje tijd voor uittrekken. Het resultaat is heel mals suddervlees
We zijn dol op stoven met rundvlees. Maar welk stuk vlees kies jij voor je stoofschotel? We leggen de verschillen voor je uit.
Een klassieke runderragout met een variatie voor een extra gevulde runderragout. Lekker in een pasteibakje maar ook bij rijst of pasta.
Het is heerlijk om zelf runderbouillon te maken. De smaak van homemade runderbouillon is niet te vergelijken met die van een bouillontablet!
Een bekend streekgerecht uit de provincie Limburg is Limburgs zoervleisj of zuurvlees. Een stoofschotel met azijn, appelstroop en natuurlijk ontbijtkoek.
Een stukje vlees dat de slager in oude tijden liever zelf opat? Een stukje vlees waar je nog op moet kauwen? Probeer deze gebakken middenrif met linzen.
Vaak moet het barbecueën snel gaan, maar neem eens de tijd en koop een mooi groot stuk vlees zoals een runderribstuk, dat je rustig bereidt.
Samen koken? Dit is zo'n typisch gerecht dat leuk is om samen te maken. Een Chinese soep met rundvlees, eiermie en volop verse groenten.
Geen snel klaar chili maar een stoofpot die zo'n 3 uur moet pruttelen. Chili con carne met rundvlees is dus heel anders dan de bekende variant met gehakt.
Makkelijk en snel iets goeds op tafel zetten? Serveer biefstuk met gebakken champignons en ui. Serveer met een snee goed brood en een salade.
Vers en zelfgemaakt is echt niet ingewikkeld. Serveer eens biefstuk met champignon-roomsaus. Maar dan wel helemaal zelf maken natuurlijk. Wel zo lekker!
De krachtige smaak van de blauwe kaas past perfect bij biefstuk. Probeer maar eens dit recept voor Biefstuk met roquefortsaus
Als je ergens graag voor thuiskomt is dat zo'n heerlijke pan vol Boeuf Bourguignon. Een klassieke Franse stoofschotel van rundvlees, champignons en uitjes.
Sucadelappen gebruik je om te stoven. Haal de zeen er eens uit en maak deze sucadelap uit de grillpan. Heerlijk mals en dooradert vlees. Net biefstuk!
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...
Lees verderDeze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit...
Lees verderZelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers