Tag: Vlees – Rundvlees

Het beste rundvlees koop je bij een echte slager. Ontdek hier de lekkerste recepten. Van biefstuk tot entrecote en van riblappen tot sucadelappen.

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer?

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.

Rendang daging

Zelf een rendang maken is net zo simpel als een andere stoofschotel. In een goede rendang stop je kwaliteitsingrediënten, wat geduld en heel veel liefde.

Rundercurry madras uit de tajine

Slowcooking, en zoveel mogelijk behoud van smaken. De Tajine is daarvoor een ideaal hulpmiddel. Mijn Rundercurry madras uit de tajine serveer je met rijst.

Gebraden ossenhaas met verrassende yoghurt-kruidensaus

Een nieuwe ontdekking in de schappen kan een gerecht dat je vaker maakt soms een heel ander tintje geven. Ik snuffel dan ook altijd graag in diverse winkels naar leuke, mooie ingrediënten die je gerechten net even anders maken. Zo kwam ik vandaag de Alpro Mild&Creamy tegen. Een plantaardige yoghurtvariatie ...

Jodenhaas; gemarineerd in bier

Jodenhaas behoort tot de groep 'Vergeten vlees'. Het is een heel zacht mals stuk rundvlees uit de voorkant van het rund. Het kan als een biefstukje worden gebakken. Omdat het vlees wat grover van structuur is dan biefstuk, is het wel belangrijk om het vlees dwars op de draad aan ...

Baguette tartar d’Anvers

De zomers in de Lage landen kunnen broeierig en benauwd zijn en het laatste wat je dan wilt is in een hete keuken een maaltijd bereiden. Wat je wilt is in de tuin zitten met een mooi glas witte wijn, de zon op je kop en een verfrissende maaltijd die ...

Coq au vin op de wijze van Spoelder

Coq au vin op de wijze van Spoelder Een van de bekendste klassiekers uit de Franse keuken (Bourgogne) is de  "Coq au vin". Het recept waarmee de Fransen ooit hun oude, nauwelijks eetbare haantjes nog trachtten om te toveren tot iets lekkers. Je kunt talloze versies van het recept vinden ...

Pagina 4 van 5 1 3 4 5

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten