Tag: Vis – Schaal- en Schelpdieren – Schaaldieren

Krabsalade; met echte krab!

Salades voor op een broodje of een toastje, die maak je toch zeker zelf? Heb je wel eens verse krabsalade met echte krab gegeten? Zo lekker!

Aperitief van kreeft

Als je dan toch kreeft eet...... Serveer kreeft eens als aperitief. In dit aperitiefhapje met kreeft zit heel veel smaak en het oogt fantastisch.

Kreeftenbisque of kreeftensoep

Maak van verse kreeft eens deze voortreffelijke kreeftenbisque. Noem het ook gerust kreeftensoep. Dit is puur smaak en heerlijke luxe.

Oosterschelde kreeft; Het hoogtepunt op je barbecue

Vandaag laat ik je zien hoe je een visliefhebber ook tegemoet kan komen. Sterker nog… dit gerecht komt deels van de barbecue en wordt deels aan te tuintafel gemaakt, maar is echt het hoogtepunt. Je gasten zullen verbaast zijn als je deze schotel van de barbecue haalt.

Kreeft met saffraanmayonaise

Oesters zijn natuurlijk het ultieme ingrediënt voor een valentijnsetentje. Ze staan bekend als  lust opwekkend dus als afrodisiacum. Lekker zo uit de schelp met wat frambozenazijn en een sjalotje, of kort even de pan geraakt met champagnesaus als het wat extravaganter mag. Ben je niet zo dol op oesters dan ...

“King prawns” Een feest voor je Koningsdag bbq!

Maak van je Koningsdag bbq een feest met dit recept voor super sappige “King prawns” Super sappig omdat we de reuze garnalen vooraf met een marinade op basis van boter bewerken. De whisky in combinatie met de knoflookboter geven de reuze garnalen een overheerlijke smaak. 1 kilo ongepelde reuze garnalen ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten