Tartaar van schelvis; met Amsterdamse uitjes
Tartaar van schelvis is een verfijnde en delicate bereiding die de natuurlijke smaken van de vis prachtig naar voren brengt.
Tartaar van schelvis is een verfijnde en delicate bereiding die de natuurlijke smaken van de vis prachtig naar voren brengt.
Een luxe soep met lekkere grove stukken vis, met spinaziesoep met schelvis zet je in korte tijd een echte verwensoep op tafel.
Schelvis mag echt vaker op het menu. Van deze boterzachte witvis maak je bijvoorbeeld een heerlijk krokant schelvishaasje met camembert.
Dit hapje van schelvistartaar kun je al bereiden voor je gasten komen. De vis verwerk je rauw, maar zal zacht garen door de citrusvruchten.
Schelvis met witlof en aardappel, een visrecept voor de herfst- en wintermaanden uit het boek; ‘Zot van de Noordzee’.
Samen met schelpdieren zijn schaaldieren de lekkerste delicatessen uit de oceaan. Lees hier alles over schaaldieren en hoe je ze klaarmaakt.
Check het recept of lees de infoGa lekker verse eieren halen bij de boer. Ze zijn de basis voor dit makkelijke recept. Eieren in mosterdsaus. Vers, simpel en erg lekker.
Check het recept of lees de infoVerse ingrediënten in je maaltijd zijn het lekkerst. Ook in je curry's dus. Een verse gele currypasta maak je heel snel en makkelijk zelf!
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers