Tartaar van schelvis; met Amsterdamse uitjes
Tartaar van schelvis is een verfijnde en delicate bereiding die de natuurlijke smaken van de vis prachtig naar voren brengt.
--
Tartaar van schelvis is een verfijnde en delicate bereiding die de natuurlijke smaken van de vis prachtig naar voren brengt.
Een luxe soep met lekkere grove stukken vis, met spinaziesoep met schelvis zet je in korte tijd een echte verwensoep op tafel.
Schelvis mag echt vaker op het menu. Van deze boterzachte witvis maak je bijvoorbeeld een heerlijk krokant schelvishaasje met camembert.
Dit hapje van schelvistartaar kun je al bereiden voor je gasten komen. De vis verwerk je rauw, maar zal zacht garen door de citrusvruchten.
Schelvis met witlof en aardappel, een visrecept voor de herfst- en wintermaanden uit het boek; ‘Zot van de Noordzee’.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Wow, dit is vis en citrus op z'n best. Kabeljauwspiezen met sinaasappel. Het geheim? Gebruik geen houten prikkers, maar stengels...
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.