Schnitzels zelf paneren; met stap voor stap uitleg
In 10 minuten kun je schnitzels zelf paneren. Met deze stap voor stap uitleg kan het niet misgaan en maak je zelf gepaneerde schnitzels.
In 10 minuten kun je schnitzels zelf paneren. Met deze stap voor stap uitleg kan het niet misgaan en maak je zelf gepaneerde schnitzels.
Een kalfsschnitzel met parmaham en salie is een klassieker. Beter bekend als Saltimbocca. De naam betekend letterlijk: "Spring in de mond"
De zigeunerschnitzel, deze al dan niet gepaneerde schnitzel met een licht pikante paprikasaus is, zeker in de Duitse keuken, een bekende.
De jägerschnitzel is een heerlijke aanvulling op al je andere schnitzel recepten. Deze schnitzelvariant wordt geserveerd met een romige champignonsaus.
Eenvoudig, maar met goede ingrediënten. Een varkensschnitzel met kastanjechampignons en een doperwtenpuree wordt zo een heerlijke maaltijd.
Kalfsschnitzel rolletjes met een Italiaans tintje, ze worden bereid in een tomatensaus en gevuld met Taleggio, een zoetige Italiaanse schimmelkaas.
Schnitzel rolletjes met spinazie à la crème - In mijn herinneringen zie ik het nog steeds voor me als ik spinazie eet. Mijn oma had zo'n mooie grote stalen teil. Als het hoog zomer was werd deze gevuld met water en mocht ik er met mijn badeend in rond dobberen. Op ...
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoEieren, vastkokende aardappels, een paar uien en extra vierge olijfolie. Meer heb je niet nodig voor een lekkere tortilla.
Check het recept of lees de infoEen echte bistro klassieker uit Frankrijk, eieren met mayonaise of oeuf mayonaise zoals de Fransen zeggen.
Check het recept of lees de infoJij kunt ook de lekkerste mayonaise zelf maken met deze tips. Maak de mayonaise zo zoet, zout, zuur of kruidig zoals jij lekker vindt.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers