Tag: soep als voorgerecht

Groene aspergesoep met een eitje

Geen zin in asperges schillen? Maak deze groene aspergesoep. Groene asperges hoef je niet te schillen, alleen het onderkantje even afbreken.

Pastinaak-venkelsoep met garnalen

Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht. Probeer ook met blauwe kaas!

Asperge crèmesoep met een twist

Asperge crèmesoep met een twist – Een gekookt eitje hoort eigenlijk bij een klassiek gekookte asperge gerecht. De twist in deze crèmesoep zit in het eitje, dat nu ook in de soep gebruikt wordt.

Garnalenbisque met venkel

Zelf garnalen pellen heeft vele voordelen. Eén van die voordelen is dat je van de schalen een heerlijke garnalenbisque kunt maken.

Preisoep met peterselieroom en een krokantje

Een soep voor iedere gelegenheid Soep is een heerlijk gerecht dat bij verschillende gelegenheden genuttigd kan worden. Ze kan gegeten worden als aperitief, als voorgerecht bij een lunch of diner, maar een soep kan ook een hoofdmaaltijd op zich vormen. Zelf echte groentebouillon maken Om een lekkere soep te krijgen gaan we uit ...

Londonderrysoep – uit oma’s kookboekje

Londonderrysoep – uit oma’s kookboekje De oma van mijn man kreeg een receptenboekje van haar werkgeefster bij het verlaten van haar dienst. Ze was dienstmeisje voor een familie van stand. De opdracht die haar werkgeefster in het boekje schreef, kan ik nog net ontcijferen: ‘Aan Alie bij ’t verlaten van ...

Pagina 1 van 2 1 2

De redactie tipt

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten