Tag: soep als voorgerecht

Verse aspergesoep

Verse aspergesoep, dat is genieten. Gooi die blikken en pakjes in de vuilnisbak en haal alles uit een verse asperge. Dan eet je verse aspergesoep!

Pastinaak-venkelsoep met garnalen

Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht. Probeer ook met blauwe kaas!

Groene aspergesoep met een eitje

Geen zin in asperges schillen? Maak deze groene aspergesoep. Groene asperges hoef je niet te schillen, alleen het onderkantje even afbreken. Makkelijk toch?

Asperge crèmesoep met een twist

Asperge crèmesoep met een twist – Een gekookt eitje hoort eigenlijk bij een klassiek gekookte asperge gerecht. De twist in deze crèmesoep zit in het eitje, dat nu ook in de soep gebruikt wordt.

Aspergesoep met zalm en dille

Wanneer je asperges gekookt hebt, gooi dan nooit het kookvocht weg, want dit vocht zit bomvol smaak. De ideale basis voor een aspergesoep met zalm en dille.

Pagina 1 van 2 1 2

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten