Buikspek in honing en mosterdmarinade
Buikspek in honing-mosterdmarinade, een paar uur in de oven en je hebt een heerlijk zacht stuk vlees met een krokante buitenkant!
-.-
Buikspek in honing-mosterdmarinade, een paar uur in de oven en je hebt een heerlijk zacht stuk vlees met een krokante buitenkant!
Zin in een lekkere, gevulde, maaltijdsoep? We hebben een goed gevulde pastinaaksoep voor je, met paddenstoelen en spek!
Geniet van een stevige lunch met spek met eieren. Deze boerenkost was vroeger van eigen boerderij, lokaler kan het niet.
Bij een stamppot of op brood, speklappen met zwoerd zijn altijd lekker! Met onze tip bak je voortaan de allerlekkerste speklappen.
Dit recept voor buikspek uit de oven of van de grill maakt het bereiden van dit stukje vlees zo makkelijk dat je het zeker moet proberen.
Dit sticky buikspek heeft een wat zoet, pittig, kleverig sausje dat de stukjes spek omhult. Heerlijk met rijst en wokgroenten.
Zeeuws spek wordt vaak op brood gegeten maar kan ook als vlees bij de maaltijd. Serveer Zeeuws spek uit de oven met witlof en aardappel.
Speklapjes met rijst op z'n Aziatisch is een makkelijk recept voor door de weeks. Verse speklappen van de slager, een paar uien en je bent al bijna klaar.
Speklapjes zijn goedkoop en voedzaam. Je kunt ze op verschillende manieren klaarmaken. Probeer speklapjes eens krokant gebakken, gemarineerd of gekruid.
Ik wilde een stukje gaan schrijven over het werken met een varkensbuik. Dat deel van het varken dat ook wel buikspek genoemd wordt en waaruit de slager de speklapjes snijdt die iedereen kent. Je krijgt een heerlijk stuk vlees, zacht van binnen, met een knapperige korst als je met behulp ...
Gemarineerde speklappen. Wie lust het niet een lekker speklapje. Echter veel gewone Nederlanders komen niet verder dan zout, peper en Blue Band. Dan leggen ze ze naast de gekookte piepers met de rode bietjes. Ik ben aan het experimenteren geweest (ook met de barbecue) om smaak te krijgen. Mijn doelstelling was ...
Hier vind je lekkerste voorgerechten met vlees en geven we praktische tips hoe je een voorgerecht kiest, serveert en bereidt.
Check het recept of lees de infoBij vlees, bij vis en ook bij een risotto. Gegratineerde witlof past erbij. En met dit makkelijke recept maak je een extra verfijnde variant.
Check het recept of lees de infoEen rijk deeg door royaal gebruik van boter en eieren. Briochedeeg is multi-inzetbaar voor zowel zoete als hartige baksels.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers