Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

spoelder

Cordon bleu maken we gewoon zelf

Zelf een cordon bleu maken is eenvoudiger dan je zou denken en biedt bovendien meer mogelijkheid om te spelen met smaken. Welke ham en welke kaas rol jij in de kipschnitzels?

Lamsschouder uit de oven

Een hele lamsschouder uit de oven is een echte lekkernij voor het voorjaar. De lamsschouder uit de oven kan zo op tafel. Het ultieme sharing diner met je vrienden of familie. De lamsschouder uit de oven is veel smaak voor een leuke prijs, zeker als je het over lamsvlees hebt.

Lamsnek, slow slow cooking in de lente

Lamsnek is zeer geschikt voor een stoofpot. De lamsnek heeft precies genoeg vet om je vlees heerlijk mals uit de oven te laten komen. Vaak wordt de lamsbout gebruikt, maar bij bereiding op een zeer lage temperatuur raden wij echt de lamsnek aan. Met volop verse groenten maak je de stoofpot compleet.

Geurende lamsrack uit de oven

Heb je het voorjaar in je bol? Maak dan eens deze heerlijk geurende lamsrack uit de oven. Erg makkelijk te bereiden, en voor dit recept heb je nauwelijks ingrediënten nodig. Ga voor puur en serveer lamsrack uit de oven in het weekend of als je gasten krijgt.

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer?

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.