Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Stoofpot

Een stoofpot? Daar kom je graag voor thuis. De heerlijke geur vult je huis en door de langzame bereiding is smaak gegarandeerd.

Rendang daging

Zelf een rendang maken is net zo simpel als een andere stoofschotel. In een goede rendang stop je kwaliteitsingrediënten, wat geduld en heel veel liefde.

Stoofpot; Vandaag maken, morgen eten

Eén van de grote voordelen van een stoofpot is dat de afwas niet zo groot is. Een stoofpot maak je meestal in één pan en als je er meer gebruikt kun je ze tussentijds afwassen. Deze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels

Sucadelappen – Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel

Sucadelappen - Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel - Ik ben dol op koken en dol op eten. En ik vind het heerlijk om een gerecht te finetunen, zoals ik het zelf noem: nog een klein snufje dit, een kruimeltje zus, een druppeltje dat en voor ik het weet past mijn lijst met ingrediënten voor iets simpels als een tomatensoepje nog net op een A4-tje.…

Lamsnek, slow slow cooking in de lente

Lamsnek is zeer geschikt voor een stoofpot. De lamsnek heeft precies genoeg vet om je vlees heerlijk mals uit de oven te laten komen. Vaak wordt de lamsbout gebruikt, maar bij bereiding op een zeer lage temperatuur raden wij echt de lamsnek aan. Met volop verse groenten maak je de stoofpot compleet.
Lees verder...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More