Gestoofde zuurkool met puntpaprika
Zuurkool wordt vaak als stamppot of ovenschotel geserveerd. Probeer ook eens deze gestoofde zuurkool met aardappelpuree en speklappen.
Zuurkool wordt vaak als stamppot of ovenschotel geserveerd. Probeer ook eens deze gestoofde zuurkool met aardappelpuree en speklappen.
Linzen, koolraap, spruitjes. Groenten die niet dagelijks op tafel staan en die je perfect kunt stoven. Probeer deze Linzenstoof met spruitjes en koolraap
Een snelle bleekselderijstoof waarmee je iedereen aan de bleekselderij krijgt. Ook de kinderen eten hun bordje met dit gerecht graag leeg.
Ben jij in het rijke bezit van een eigen moestuin? Dan moet gedoemsel zeker eens op je menu staan. Echt slow-cooking uit oma's keuken.
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties