Stoofvlees in pindasaus; Doe het eens anders
Stoofvlees kun je op talloze manieren verwerken. De klassiekers ken je hopelijk ook al. Probeer dan ook eens stoofvlees in pindasaus!
Stoofvlees kun je op talloze manieren verwerken. De klassiekers ken je hopelijk ook al. Probeer dan ook eens stoofvlees in pindasaus!
Een heerlijke goulash gemaakt van riblappen. Zo'n fantastische sudderpan vol verse ingrediënten waar je 's avonds graag voor thuis komt.
Deze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit een stoofpot!
Goulash is een verwarmend gerecht, vol smaak en lekker kruidig. Dit goulash recept is een eigen variant. Een familierecept met veel rundvlees.
Wil je een eenvoudige maar écht lekkere stoofpot van rundvlees maken? Dit recept helpt je op weg. Een stoofpot van rundvlees met veel smaak.
Kom lekker thuis voor een heerlijke pan vol Boeuf Bourguignon. Het recept voor een Franse stoofschotel van rundvlees, champignons en uitjes.
Draadjesvlees is heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er wel een beetje tijd voor uittrekken. Het resultaat is heel mals suddervlees
Deze Griekse stoofschotel met pasta (Youvetsi) is een gerecht dat je kan omschrijven als een soort 'Griekse Bolognese-saus'.
Een streekgerecht uit Limburg is Limburgs zoervleisj of zuurvlees. Een stoofschotel met azijn, appelstroop en natuurlijk ontbijtkoek.
Heerlijke nostalgie. Oma's rundvlees hachee niet met zo'n pakje mix voor hachee, maar wel een heel makkelijk recept. Neem er even de tijd voor en geniet!
Zelf een rendang maken is net zo simpel als een andere stoofschotel. In een goede rendang stop je kwaliteitsingrediënten, wat geduld en heel veel liefde.
Een rijk gevulde stoofschotel is de klassieke Boeuf Bourguignon. Gestoofd in wijn en cognac en met champignons en zilveruitjes. Proef de Franse keuken!
Sucadelappen - Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel - Ik ben dol op koken en dol op eten. En ik vind het heerlijk om een gerecht te finetunen, zoals ik het zelf noem: nog een klein snufje dit, een kruimeltje zus, een druppeltje dat en voor ik het weet past mijn lijst met ingrediënten voor ...
Een Hongaarse goulash met wat Mexicaanse inspiratie. Een heerlijke stoofschotel is het resultaat van deze combinatie van goulash en chili con carne.
Met Iers rundvlees maak je een prachtige stoofschotel. Eenvoudig, vers en goed!
Coq au vin op de wijze van Spoelder Een van de bekendste klassiekers uit de Franse keuken (Bourgogne) is de "Coq au vin". Het recept waarmee de Fransen ooit hun oude, nauwelijks eetbare haantjes nog trachtten om te toveren tot iets lekkers. Je kunt talloze versies van het recept vinden ...
Ik kan het niet laten. Als er mooi rundvlees bij de slager ligt dan moet het mee! Terwijl ik in de vitrine staar naar de prachtige riblapjes bedenk ik dit recept. Ik heb het een hele dag op een petroleumstelletje gezet om te laten sudderen maar dat kan ook prima ...
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoAls je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Check het recept of lees de infoEenvoudige en pure smaken vormen de basis van deze penne met verse zalm en verse spinazie, natuurlijk mogen de verse tomaten niet ontbreken.
Check het recept of lees de infoDe perfect malse zalm bakken of grillen is best makkelijk! Volg de stap-voor-stapinstructies en eet nooit meer droge zalm.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers