Lamsgehaktballetjes met zelfgemaakte ketchup
Gehaktballetjes op de borreltafel saai? Ontdek lamsgehaktballetjes. Echt lekker en deze balletjes zorgen opnieuw voor feest bij de borrel.
.--
Gehaktballetjes op de borreltafel saai? Ontdek lamsgehaktballetjes. Echt lekker en deze balletjes zorgen opnieuw voor feest bij de borrel.
Serveer je de bekende dadels met roomkaas? Of laat je iets spannenders zien met deze dadels met knoflook en serranoham. Een smaaksensatie!
Deze gezuurde aubergine ontdekte ik in een tapasbar. Een mooi en homemade gerechtje waarbij je met slechts een paar ingrediënten iets met trots serveert.
Bitterballen, kaassoufflés en vlammetjes zijn de populairste snacks in de diepvries bij de supermarkt. Maar wij maken graag dit scampi balletje. Jij ook?
Heb je er al eens aan gedacht dat je van de Zeeuwse mosselen ook heerlijke mossel kroketten kunt maken? Met deze tips lukt het jou ook.
Tapas voor thuis. Gamba's gesmoord in knoflook, Dadels met knoflook en serranoham, Albondigas in een pittige saus; drie tapas voor thuis.
Mossel tapas met een salsa van tomaat, lente-uitjes, verse kruiden en kappertjes in een heerlijk zacht zuurtje. Smelt op je tong!
Gerimpelde zoute aardappeltjes, gekookt in de schil, met een rode of groene saus. Papas y mojo zijn een ontdekking van de Canarische eilanden.
Serveer deze borrelballetjes met een heerlijke dipsaus en je gasten zullen niet kunnen stoppen met dippen en eten.
Organiseer jij een gezellige avond met je vrienden? Maak dan eens deze gezonde Griekse hapjes van courgette. Ze staan garant voor heerlijk en gezond snacken.
Een plankje met kaas en worst staat regelmatig op onze tafels. We geven je tips voor gezellige hapjes. Verzamel ze op een plankje en het feest is compleet.
Eindelijk kun je je thuis ook wanen in dat authentieke Spaanse tapasbarretje met deze heerlijke Pimientos de Padrón.
We willen allemaal wel eens wat anders op de borreltafel, lekkere hapjes in plaats van chips of nootjes. Maak eens dit krokante cupje met avocado en zalm.
Geitenkaas is razend populair. Een aantal jaren geleden hadden we het nog over stink kaas. Nu is geitenkaas een populair en veel gebruikt ingrediënt. Bij jou nog niet? Dan dagen we je vandaag uit voor deze tapas van geitenkaas met honing en spek! Wat een combi. zachte gekruide geitenkaas ...
Het basisrecept voor botersauzen. Een van de velen die je echt moet kennen. Je maakt er de lekkerste sauzen, soepen en zelfs kroketten mee.
Check het recept of lees de infoEen complete maaltijd waarbij de oven het meeste werk doet? Maak dan eens een aardappelgratin met koolraap. Gegratineerd met Goudse kaas.
Check het recept of lees de infoMet wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers