Tomatensaus als basis pizzasaus; eenvoudig recept
Een pizzasaus van verse tomaten is echt niet zo moeilijk en maakt je pizza wel gezonder. Ontdek hoe je pizzasaus van verse tomaten maakt.
Een pizzasaus van verse tomaten is echt niet zo moeilijk en maakt je pizza wel gezonder. Ontdek hoe je pizzasaus van verse tomaten maakt.
Vis met doperwten en worteltjes uit blik? Probeer eens deze Italiaanse gegrilde kerstomaatjes met broccoli. Vers, gezond en echt smaakvol!
Serveer nacho's of stokbrood met deze dipsaus van verse tomaten. Eigenlijk een salsa maar dan gepureerd. Lekker bij Mexicaanse gerechten!
Tomato frito is een gepureerde tomatensaus met knoflook, ui en een schepje suiker. Heel makkelijk zelf te maken van verse tomaten dus.
Deze tomatensoep gaat op en mocht er wat over zijn, dan doe je de rest in de vriezer. Er gaat niets boven zelfgemaakte soep!
Even een tomaatje snijden, wat verse kruiden hakken en een uitje snipperen. Een tomatensalsa is echt zo gemaakt en een upgrade voor heel veel gerechten.
Gebruik je ook regelmatig gedroogde tomaatjes? Dan hebben we de tip hoe je deze gedroogde tomaatjes zelf kunt maken. Een leuke, maar vooral lekkere klus.
Deze populaire tomatensoep met zoete aardappel is supersnel gemaakt in de blender. Inzetbaar voor de lunch, maar ook met donker brood als licht hoofdgerecht
Wij zijn dol op de kleuren van verse ingrediënten. Probeer de kleurrijke Provençaalse tomaten. Een echt feestelijk gerecht met heel veel smaak.
Deze pittige tomatensaus van verse tomaten is geweldig met pasta, rijst of met de oer Hollandse gehaktballetjes. In de zomer maken in de winter profiteren.
Kabeljauwstaart is niet het eerste waar je aan denkt als je gaat barbecueën. De kabeljauwstaart is een waanzinnig lekker deel van de kabeljauw.
Een clafoutis wordt vaak als zoet gerecht geserveerd met fruit. Maar hartig kan ook zoals in deze clafoutis met kerstomaatjes en geitenkaas.
Een Amatricianasaus bestaat uit slechts vier ingrediënten, tomaten, spek, kaas ( pecorino ) en olijfolie. Eet vers, probeer Penne all' Amatriciana!
Je kunt deze kip ovenschotel met aardappel en tomaat makkelijk van tevoren maken en vlak voor het eten in de oven schuiven voor een krokante laagje bovenop.
Deze verse tomatensoep maken we van trostomaten. Smaakvol en echt vers zoals je dat van verse tomatensoep verwacht! Hier wordt iedereen enthousiast van.
Maak eens gevulde vleestomaten als voorgerecht of als lunch. Dit recept voor gevulde vleestomaten met een heerlijke frisse vulling zal iedereen waarderen!
Een gevulde coeur de boeuf tomaat is een heel aangename verrassing: wat zit die tomaat vol met smaak! Helemaal als hij wordt gevuld met lekkere couscous.
Als de tomaten op z'n best zijn is het heerlijk om deze pittige Tomatenchutney te maken. Zo profiteer je langer van de oogst!
Koude soep is in Zuid Europa de normaalste zaak van de wereld en wanneer de temperaturen hier stijgen dan nemen we deze hele fijne gewoonte gelukkig steeds meer over.
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderWitte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Lees verderVerse hangop is een feest als ontbijt, als tussendoortje of als dessert. De fluweelachtige structuur is geliefd en je kunt...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers