Tong bakken doe je zo
Vind je verse tong bakken lastig? Weet je niet goed waar te beginnen? Met deze stap voor stap handleiding en foto's helpen we je op weg.
--
Vind je verse tong bakken lastig? Weet je niet goed waar te beginnen? Met deze stap voor stap handleiding en foto's helpen we je op weg.
Een heerlijke gebakken tong met een lichte en lekker frisse kruidensaus die in een handomdraai gemaakt is, dat wordt genieten.
Een visgerecht waar je mee voor de dag kunt komen. Heerlijke tongrolletjes in een kruidige kokossaus. Serveer dit gerecht met witte rijst.
Risotto van bospaddenstoelen met rolletjes van schartong. Goed op smaak en afgemaakt met een heerlijke saus. Dit is echt risotto eten!
Al het goede uit de zee leggen we op één bordje. Ik maakte zeetong met een rijke garnalensaus en ik gebruikte rood hoorntjeswier. Dit serveer je met trots!
Weer eens wat anders dan de bekende stamppotjes, is deze Vlaamse stoemp met lekkers uit de zee. Heerlijk met mosselen, garnaaltjes en tongschar.
Dit recept voor een soufflé van tongfilet met een frisse komkommerdressing kun je prima zelf thuis maken zonder uren in de keuken te staan.
Tong of tongfilet mag vaker op tafel. Ik maakte gebakken zeetong met verse groenten en een romige botersaus. Binnen 30 minuten zet je een topper op tafel.
6 Noordzeetongen (vel gestript) medium Of 1 kilo Sliptong (dat zijn de kleinere) Patentbloem Bosje verse peterselie (fijn gesnipperd) Witte peper (gemalen) Zeezout (fijn) Roomboter 1 citroen (in partjes) 1 verpakking verse kriel aardappels Olijfolie 1 bosje verse bospeen 1 verpakking verse peultjes ½ eetlepel suiker Ontdoe de ...
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Wow, dit is vis en citrus op z'n best. Kabeljauwspiezen met sinaasappel. Het geheim? Gebruik geen houten prikkers, maar stengels...
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.