Gebakken tong met kruidensaus
Een heerlijke gebakken tong met een lichte en lekker frisse kruidensaus die in een handomdraai gemaakt is, dat wordt genieten.
Een heerlijke gebakken tong met een lichte en lekker frisse kruidensaus die in een handomdraai gemaakt is, dat wordt genieten.
Een visgerecht waar je mee voor de dag kunt komen. Heerlijke tongrolletjes in een kruidige kokossaus. Serveer dit gerecht met witte rijst.
Risotto van bospaddenstoelen met rolletjes van schartong. Goed op smaak en afgemaakt met een heerlijke saus. Dit is echt risotto eten!
Al het goede uit de zee leggen we op één bordje. Ik maakte zeetong met een rijke garnalensaus en ik gebruikte rood hoorntjeswier. Dit serveer je met trots!
Weer eens wat anders dan de bekende stamppotjes, is deze Vlaamse stoemp met lekkers uit de zee. Heerlijk met mosselen, garnaaltjes en tongschar.
Dit recept voor een soufflé van tongfilet met een frisse komkommerdressing kun je prima zelf thuis maken zonder uren in de keuken te staan.
Tong of tongfilet mag vaker op tafel. Ik maakte gebakken zeetong met verse groenten en een romige botersaus. Binnen 30 minuten zet je een topper op tafel.
Verse Noordzeetong a la Meuniere gebakken. Ik kon een partijtje verse Noordzeetong op de kop tikken en dat leek me wel lekker met de feestdagen. Best luxe om zo vis te eten, maar het is zo lekker. A la Meuniere wil zeggen rijkelijk gepaneerd met patentbloem. Hierdoor word je visje lekker ...
Bloemkool bakken in plaats van bloemkool koken. Ontdek de mogelijkheden en je zult in de toekomst veel vaker bloemkool bakken. Puur smaak!
Check het recept of lees de infoZuurkoolstamppot, altijd lekker! Zeker met deze variatie; zuurkool met salami en paprika. Anders, maar minstens zo lekker!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers