Erwtensoep uit eigen keuken!
Een mooie volle pan erwtensoep of snert is nog altijd Hollands trots. Dat trek je niet uit een blik maar maak je lekker zelf.
Varkensvlees wordt steeds duurzamer mits je goed varkensvlees koopt. Ontdek hier de lekkerste recepten van karbonade tot schnitzel en pulled pork.
Een mooie volle pan erwtensoep of snert is nog altijd Hollands trots. Dat trek je niet uit een blik maar maak je lekker zelf.
Van grote stukken vlees als procureur blijven vaak restjes over. Die kun je dan verwerken tot een varkensragout. Een heerlijk voorgerechtje!
Een rollade kun je bij de slager kopen. Maar zelf maken en kruiden kan heel goed. Kijk maar naar het recept van deze varkensrollade!
Patat met lekker kruidig varkensstoofvlees is echt genieten, dat bewijst deze loaded fries Hollands stoofvlees.
Wil je rollade serveren voor een bijzonder etentje? Maak dan eens zelf een gevulde rollade, bijvoorbeeld met paddenstoelen en cranberry's.
Dit recept voor buikspek uit de oven of van de grill maakt het bereiden van dit stukje vlees zo makkelijk dat je het zeker moet proberen.
Ook in Frankrijk wordt zuurkool gegeten. Gestoofd in riesling wijn met veel worst en vleeswaren. Elzasser zuurkool oftewel choucroute garnie!
Vooral in de donkere maanden van het jaar kiezen we graag voor stoven met varkensvlees. Ontdek hier de lekkerste recepten voor stoofpotten.
Geen droog varkenshaasje op je bord? Ontdek dan deze varkenshaas met spek en rozemarijn. Supersimpel en verbluffend lekker eten.
Maak voor de hartige trek eens deze broodjes gevuld met een gestoofde vleesvulling. Het is even werk maar de moeite wordt ruimschoots beloond.
Witte bonensoep. In Limburg hebben ze het dan over ribkes soep. Een familierecept met een krachtige bouillon voor herfst- en wintermaanden
Varkensvlees, het is te koop onder allerlei benamingen. Maar weet jij ook het verschil tussen al die varkenslappen, filetlappen en hamlappen?
Serveer een klassieker waar iedereen blij van wordt. Varkenshaas met champignon-roomsaus is er zo één. Simpel maar bijzonder smakelijk.
Een romig stoofpotje van hamlappen en paddenstoelen, en ook nog eens snel klaar. Lekker bij een AGV'tje, maar zeker ook heerlijk met pasta!
Gestoofde varkenswangen in bokbier is een absolute topper op tafel. Met dit recept maak je vrienden. Lekker met aardappelpuree en groenten.
Superzacht gegaarde spareribs, wie houdt er niet van dit stuk stoer varkensvlees? Natuurlijk van de barbecue, maar ook uit de oven heerlijk!
Heb jij al eens varkenswangen gegeten? Dit onbekende stukje vlees wil je echt niet missen. Ontdek hier wat het is en wat je ermee maakt.
Alles over de karbonade. Niet alleen een karbonade bereiden maar ook meer weten over de verschillende soorten. Inclusief recepten uiteraard.
Het meest malse stukje van het varken, dat is de varkenshaas. Lekker om zo te bakken, maar ook voor een saté of een brochette onverslaanbaar!
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoWitlof is een bladgroente waarvan het hoogseizoen in de wintermaanden valt. Je kunt hier in de wintermaanden de lekkerste recepten mee maken.
Check het recept of lees de infoEen heerlijke troostrijke en verwarmende currysoep met spliterwten boordevol gezonde ingrediënten. Dat is genieten zonder schuldgevoel.
Check het recept of lees de infoNatuurlijk is Parmezaanse kaas de bekendste Italiaanse kaas. Maar heb jij al eens Pecorino gegeten? Een heerlijke, zoutige schapenkaas!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers