Aardappelgratin met tomaat en mozzarella
Smaakvolle aardappelen, verse tomaten en romige mozzarella. Een aardappelgratin met tomaat en mozzarella is een smaakexplosie.
Smaakvolle aardappelen, verse tomaten en romige mozzarella. Een aardappelgratin met tomaat en mozzarella is een smaakexplosie.
Bloemkool met champignons en lente-ui in een heerlijke currysaus met kokos, zo wordt bloemkool wel heel erg lekker!
Een heerlijk, en heel gezond vegetarisch gerecht, dat zijn gevulde aubergines. Lekker pittig gekruid en vol groenten en peulvruchten!
Zin in een bordje vegetarisch comfortfood? Dan is deze risotto met snijbonen en blauwe kaas precies wat je nodig hebt!
Een heerlijke vegetarische bloemkool curry. Liever niet vegetarisch? Serveer deze bloemkool curry dan met een flinke schnitzel.
Een pie is een hartige taart met een deksel van bladerdeeg. Deze pie met prei is geschikt als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht.
Linzen, koolraap, spruitjes. Groenten die niet dagelijks op tafel staan en die je perfect kunt stoven. Probeer deze Linzenstoof met spruitjes en koolraap
Dahl komt uit India en wordt gemaakt van erwten, bonen of linzen. Indiase Dahl met venkel en spinazie serveer je met rijst en amandelen.
Aardappelen met uiendoop - Uiendoop, velen zullen er nog nooit van gehoord hebben. Uiendoop is een gerecht dat bestaat uit gestoofde uien en gekookte aardappelen. In dit gerecht is de ui de grote ster. Er zit zoveel ui in dat het een hoofdgroente is. Want je komt met dit gerecht gelijk ...
Doe eens iets anders dan bruine bonen. Dit Zwarte ogen bonen potje is zo'n gerechtje dat je zo op tafel zet en waar je het meeste al gewoon van in huis hebt
Wil je een keer lekker, eenvoudig en vegetarisch eten? Serveer dan deze aardappelschotel met tofu. Liefst met aardappelen van de nieuwe oogst.
Serveer spitskool eens verrassend anders. Met smaakmakers als, gruyère en kwarteleitjes zet je echt iets lekkers op tafel. Spitskoolgratin met kwarteleitjes
Deze macaronischotel is een verrassing voor kinderen. Ze zien macaroni weer eens anders (taartje) op hun bord verschijnen.
Open lasagne Vegetarisch met geroosterde puntpaprika en courgette; Lasagne is heerlijk, maar na het eten geeft het mij vaak het gevoel dat er een steen op mijn maag ligt. Deze variant is lekker licht en is ook veel sneller klaar. De groenten in deze lasagne worden geroosterd en krijgen hierdoor een ...
Aan het einde van de zomer zijn er veel verse ingrediënten Maak eens deze plaattaart met venkel. Een heerlijke combi met bramen en geitenkaas.
Probeer met de 'vergeten groente' schorseneren, eens deze heerlijke romige schorseneren gratin met aardappel. Zet iets origineels op tafel.
Wist jij dat verse doperwten en munt geweldig combineren? Proef het in dit bladerdeegtaartje. Een mooi vegetarisch lunchgerechtje.
Op de gezonde toer? Maak groentelasagne. Zonder gehakt, zonder bechamelsaus, maar wel heel veel verse groenten. Dit moet je ontdekken!
Vegetarische pastasalade met tuinbonen, courgette en mozzarella. Lekker licht en vol verse groente. Proef de zomer op je bord!
Een salade van verse ingrediënten wordt pas compleet met een goede dressing. Kijk hier voor tips en heerlijke dressing recepten.
Check het recept of lees de infoEen lichte en frisse eiersalade ideaal op de boterham bij de lunch, een heerlijke manier om extra groenten en eiwitten binnen te krijgen.
Check het recept of lees de infoJe soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers