Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

venkel

Zeebaars in zijn geheel, met venkel, kerstomaatjes en krieltjes

Laat de visfilet eens links liggen. Natuurlijk is het handig om een visfilet te bakken, maar een zeebaars in zijn geheel klaar maken is misschien zelfs nog makkelijker. We bewijzen dat graag met dit voortreffelijke visgerecht. Zeebaars in zijn geheel is een compleet hoofdgerecht en echt een bourgondisch maal.

Gekarameliseerde en gesmoorde venkel

GEKARAMELISEERDE EN GESMOORDE VENKEL Ik ben een echte fan van venkel: het heeft een frisse maar spannende lichte anijssmaak, een lekkere ‘bite’ en de groente is niet veeleisend: je kan de knollen makkelijk bewaren en bereiden. Bovendien smaakt deze groente heerlijk bij zowel vis als vlees. Sla dit gerecht niet over als je niet weet hoe je een…

Visb’stilla met een super venkelsalade

Visb’stilla met een super venkelsalade Als je een stuk schrijft over een kookboek, moet je er natuurlijk ook een aantal recepten uit geprobeerd hebben. Dus deze week eten wij heel veel uit “Arabië, bij je thuis“. Na de eerste paar dagen testen is het volgende in ieder geval zeker: dit boek ga ik veel vaker gebruiken! Vandaag staat de visb’stilla…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More