Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
venkel recepten & inspiratie

venkel

Gekarameliseerde en gesmoorde venkel

GEKARAMELISEERDE EN GESMOORDE VENKEL Ik ben een echte fan van venkel: het heeft een frisse maar spannende lichte anijssmaak, een lekkere ‘bite’ en de groente is niet veeleisend: je kan de knollen makkelijk bewaren en bereiden. Bovendien smaakt deze groente heerlijk bij zowel vis als vlees. Sla dit gerecht niet over als je niet weet hoe je een…

Visb’stilla met een super venkelsalade

Visb’stilla met een super venkelsalade Als je een stuk schrijft over een kookboek, moet je er natuurlijk ook een aantal recepten uit geprobeerd hebben. Dus deze week eten wij heel veel uit “Arabië, bij je thuis“. Na de eerste paar dagen testen is het volgende in ieder geval zeker: dit boek ga ik veel vaker gebruiken! Vandaag staat de visb’stilla met gekonfijte saffraanvenkel & venkelsalade op…
Lees verder...

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer