Broodje hete makreel
Eet gerookte makreel eens warm en maak een broodje hete makreel. Pittig gekruide makreel en zoetzure groente in een lekker knapperig broodje.
Met verse vis maak je de lekkerste gerechten. Als land aan de Noordzee zou verse vis eten heel gewoon moeten zijn. Dat valt in de praktijk een beetje tegen. We staan graag bij de visboer voor een lekkerbek of een portie kibbeling, maar de andere vissoorten die we vangen in de Noordzee laten we liggen. Zo zonde! Leer weer koken met verse vis. Het maakt niet uit of je deze zelf fileert of dat je het de visboer laat doen. Maar ga aan de slag met de mooie smaken uit eigen land. Wordt weer trots op lokale producten. Op deze pagina vind je volop inspiratie om met verse vis aan de slag te gaan.
Kijk ook eens op de volgende pagina’s
Verse vis: Kabeljauw – Skrei – Zalm – Schol – Dorade – Forel – Zeewolf – Tong – Makreel – Heilbot – Rode poon – Hondshaai – Paling
Schaal- en schelpdieren – Kokkels – Mosselen – Oesters – (Oosterschelde)Kreeft – Coquille – Garnalen – Scheermessen
Eet gerookte makreel eens warm en maak een broodje hete makreel. Pittig gekruide makreel en zoetzure groente in een lekker knapperig broodje.
Zet eens wat vaker vis op tafel. Lasagne met zalm is een ovenschotel met vis waar de hele familie van geniet
Wil je luxe tafelen, maar niet lang in de keuken staan? Dan is saltimbocca van verse kabeljauwfilet met een zalige citroensaus de uitkomst.
Een heerlijk zomers hoofdgerecht is paling met aardappelsalade en boontjes. Ideaal op een warme dag als je trek hebt in verse vis.
Lekker Tafelen heeft de verschillende soorten garnalen en wat extra feitjes voor je op een rijtje gezet. Zodat jij weet wat je eet!
Met slechts een handvol verse ingrediënten, maak je een heerlijke zomerse papillotte van sardines. Je waant je aan de Middellandse Zee!
Verras je gasten en serveer vis eens lekker luxe met dit heerlijke hapje van gerookte heilbot met avocado en venkel.
Haring en verse tomaten wordt "Holland - Italië 1-1" als je deze bruschetta met haring serveert. Geloof me, deze match kent geen winnaar!
Platvis is er van groot tot klein, hier vind je de lekkerste recepten en tips om thuis heerlijk bereide platvis te serveren.
Binnen een half uurtje zet je deze gegrilde langoustines in kruidenboter op tafel. Dat lijkt een ingewikkeld recept, maar dat is het niet.
Wil je graag eens een grote vis zoals griet grillen op de barbecue, maar je weet niet hoe? Wij helpen je op weg.
Met minimale moeite een geweldig visgerecht op tafel zetten is geen kunst met heerlijke filets van griet met kappertjessaus.
Ben je liefhebber van vis maar weet je niet goed hoe je die moet bakken? Met onze tips, ga ook jij de perfecte visfilet bakken.
Heerlijk zachte vis in een knapperige korst met kaas en verse kruiden. Gebakken griet met kruidenkorst vind iedereen lekker.
Best vreemd dat we niet vaker vis pocheren, dit heeft namelijk veel voordelen! Het is smaakvol verantwoord en makkelijker dan je denkt.
Een heerlijke gebakken tong met een lichte en lekker frisse kruidensaus die in een handomdraai gemaakt is, dat wordt genieten.
Met dit recept voor haringschuitjes - een borrelhapje met haring en witlof - slaagt jouw zomerborrel met vlag en wimpel!
Garnalen, de vele soorten en maten maken het kiezen niet altijd even makkelijk. Wij hebben de belangrijkste feiten op een rijtje gezet!
Vind je verse tong bakken lastig? Weet je niet goed waar te beginnen? Met deze stap voor stap handleiding en foto's helpen we je op weg.
Aardappelgratin, dat betekent heerlijk variëren met aardappel, groente, kaas en room. We hebben de lekkerste recepten voor je verzameld!
Check het recept of lees de infoEen lekker Hollands balletje, maar dan anders? Maak dan eens deze heerlijke Hollandse gehaktballen van kalfsgehakt. Die moet je proeven!
Check het recept of lees de infoAls je een mooie moot verse tonijn hebt wil je deze ook perfect bereiden. Met deze tips kan iedereen tonijn bakken als een echte chef.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers