Gestoofde verse vijgen voor op de kaasplank
Gestoofde verse vijgen zijn goddelijk op de kaasplank. Het stoofvocht kun je inkoken en gebruiken als heerlijke zoetmaker in de yoghurt.
Gestoofde verse vijgen zijn goddelijk op de kaasplank. Het stoofvocht kun je inkoken en gebruiken als heerlijke zoetmaker in de yoghurt.
Royaal belegde broodjes in 2 verrukkelijke varianten. Aardbeien en Zalm of Geitenkaas en Vijgen. Met deze belegde broodjes scoor je punten!
Met verse ingrediënten maak je mooie gerechten. Dat hoeft niet ingewikkeld! Vijgen en parmaham met wat geitenkaas maken dit voorgerecht
Verse vijgen met Le petit Doruvael Ineens zag ik overal verse vijgen, Turkse vijgen. Zelfs mijn huis-tuin-en keukensuper verkocht ze zowaar. Ik moest ze kopen, want ik nauwelijks weerstand bieden aan die mooie (schijn)vrucht. Verse vijgen met gekarameliseerde witlof en Le Petit Doruvael, werd het gerecht dat ik ermee maakte. ...
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoWitlof is een bladgroente waarvan het hoogseizoen in de wintermaanden valt. Je kunt hier in de wintermaanden de lekkerste recepten mee maken.
Check het recept of lees de infoEen heerlijke troostrijke en verwarmende currysoep met spliterwten boordevol gezonde ingrediënten. Dat is genieten zonder schuldgevoel.
Check het recept of lees de infoNatuurlijk is Parmezaanse kaas de bekendste Italiaanse kaas. Maar heb jij al eens Pecorino gegeten? Een heerlijke, zoutige schapenkaas!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers