Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

* Advertorial *

* Advertorial *

Bladeren door tag

vis

Vis bereiden in de oven – In no time iets lekkers op tafel

Vis bereiden in de oven heeft zo zijn voordelen. Vis garen in de oven is één van de makkelijkste en minst tijdrovende bereidingswijzen. Naast het gewoon bakken van een visje is de ovenbereiding erg populair. Al is het alleen maar dat jij de tijd hebt om een wijntje te pakken terwijl de vis gaart in de oven en de geur je vast tegemoet komt. Zeker…
Lees verder...

* Advertorial *

Visbouillon maken

Zelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste dingen voor jouw visbouillon. Je maakt dan een heerlijke basis voor soepen en sauzen. Bewaar de visbouillon door ze in te vriezen als ijsblokjes.
Lees verder...

* Advertorial *

* Advertorial *

* Advertorial *

* Advertorial *

* Advertorial *