Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

vis

Mosselseizoen van start met topkwaliteit

Woensdag 1 augustus 2018 ging het mosselseizoen officieel van start. Een maand later dan normaal, maar de kwaliteit is dit jaar bijzonder goed. De mosselschelpen zijn wat kleiner dan normaal, maar de mossel in de schelp is groter en de mosselen zijn heerlijk vol van smaak. Bovendien zijn er voldoende Zeeuwse mosselen om nu met de start van het…
Lees verder...

Vissalade

Een zelfgemaakte vissalade is echt een lekkernij. Maak het van restjes vis of koop het staartstuk van een vis naar…

Vispannetje

Een vispannetje waarin alle smaak uit de vis gebruikt wordt. Verschillende soorten vis, verse groenten en een heerlijke saus maken dit vispannetje compleet. Dit vispannetje is geen snelklaar gerecht. Je moet hier even de tijd voor nemen, maar je tafelgenoten worden hier echt enthousiast van.
Lees verder...