Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Bladeren door tag

vis

Vissalade

Een zelfgemaakte vissalade is echt een lekkernij. Maak het van restjes vis of koop het staartstuk van een vis naar keuze. Serveer deze huisgemaakte vissalade op een toastje, op een broodje of als (lunch) maaltijd met een groene salade van het seizoen.
Lees verder...

Heek met notencrumble

De heek is wellicht bij ons niet zo bekend als de kabeljauw, toch is ook de heek een lekkere en makkelijke vis om…

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen – Het is maandag 29 mei 2017 als we ’s morgens vroeg om 7 uur aan boord stappen van de Yerseke 18. Het schip is eigendom van de mosselkwekers familie Verschuure. Nique en Dennis Verschuure staan er aan het roer en Ronald Joosse is hun vertrouwde assistent. We vertrekken rond 7 uur uit de…
Lees verder...