Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Bladeren door tag

vis

Heek met notencrumble

De heek is wellicht bij ons niet zo bekend als de kabeljauw, toch is ook de heek een lekkere en makkelijke vis om…

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen – Het is maandag 29 mei 2017 als we ’s morgens vroeg om 7 uur aan boord stappen van de Yerseke 18. Het schip is eigendom van de mosselkwekers familie Verschuure. Nique en Dennis Verschuure staan er aan het roer en Ronald Joosse is hun vertrouwde assistent. We vertrekken rond 7 uur uit de…
Lees verder...

Zeebaars; Durf eens wat anders met vis

Zeebaars; Durf eens wat anders met vis De titel van dit artikel had net zo goed kunnen zijn: "Zeebaars; Durf eens wat met een andere vis." Een andere vis dan de zo populaire kabeljauwfilet of het eeuwige stukje zalm. Een andere vis dan de goedkope tilapia en pangasius, die meer en meer verkocht worden. Durf eens iets met zeebaars te maken! Dát is…
Lees verder...

Visfond, zo maak je het zelf

Maak zelf een visfond. Dat geeft meer smaak en zeker meer plezier als die standaard fond uit een potje. Overigens zie je die potjes fond overal verdwijnen. Gebruiken we geen fond meer? Met deze receptuur zal er weer een wereld aan smaak voor je open gaan. Je ontdekt het vanzelf.
Lees verder...