Goulash; Een grote pan vol verse ingrediënten
Een heerlijke goulash gemaakt van riblappen. Zo'n fantastische sudderpan vol verse ingrediënten waar je 's avonds graag voor thuis komt.
De beste ideeën & recepten met vlees in de hoofdrol. De basis is de inkoop van goed vlees om het vervolgens op de juiste manier te bereiden.
Een heerlijke goulash gemaakt van riblappen. Zo'n fantastische sudderpan vol verse ingrediënten waar je 's avonds graag voor thuis komt.
Een hele kip snijden of delen lijkt niet makkelijk en toch is het niet zo moeilijk! Met een stappenplan en foto instructies leggen we het uit
Beef Stroganoff of Boeuf Stroganoff wordt gemaakt van biefstuk en is een Russische klassieker. Met dit recept serveer je biefstuk echt anders
Verse rookworst van de slager is echt het lekkerst. Hij zal je geen magere rookworst verkopen maar een extra lekkere rookworst.
Stoofvlees kun je heerlijk op smaak brengen met deze sinaasappelmarinade. Daarnaast tips voor het marineren en stoven van een stukje vlees.
Heerlijk malse kippendijen in een krokant jasje. Zet eens crispy chicken op de borreltafel. Inclusief de trucs om er een succes van te maken.
Voor rosbief uit de oven nemen we een stuk van minimaal één kilo. Hoe groter het stuk vlees, hoe makkelijker het is de garing te beïnvloeden.
Stap-voor-stap zie je hoe eenvoudig het maken van gehaktbrood is en waar je op moet letten als je gehakt koopt. En als afsluiter, zes gehaktbrood recepten.
Feest op tafel? Maak deze pastei met wintergroenten en lamsvlees. Met dit basisrecept voor pastei kun je echt onbeperkt variëren.
Deze portsaus is heerlijk bij bijvoorbeeld wild of een biefstuk en kan je al enkele uren vooraf klaar maken. Een goed basisrecept.
Draadjesvlees is heerlijk langzaam gegaard rundvlees, je moet er wel een beetje tijd voor uittrekken. Het resultaat is heel mals suddervlees
Een feest van goed vlees, verse ingrediënten en geurende specerijen. Krijg je eters? Maak dan deze stoofpot met kalfsschouder.
We zijn dol op stoven met rundvlees. Maar welk stuk vlees kies jij voor je stoofschotel? We leggen de verschillen voor je uit.
November en December de tijd voor een stoofpotje met everzwijn. Wist je dat everzwijn vlees heel mager is?
Een klassieke runderragout met een variatie voor een extra gevulde runderragout. Lekker in een pasteibakje maar ook bij rijst of pasta.
Het is heerlijk om zelf runderbouillon te maken. De smaak van homemade runderbouillon is niet te vergelijken met die van een bouillontablet!
Ben je een liefhebber van (runder)stoofpotten? Maak dan ook eens deze hertenstoofpot. Hiermee zet je zeker iets verrassends op tafel.
Stoven is het langzaam garen van een ingrediënt in vocht op heel laag vuur, in een gesloten pan. Dat kan met vlees, vis en groenten.
Varkenswangen een minder bekend stukje varkensvlees maar wel een absolute delicatesse. Naar de slager dus voor deze Oosterse varkenswangen.
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderZet de tropen op tafel met deze mango mousse. Een heerlijke fris en romig nagerecht met slagroom, of voor een...
Lees verderJe hebt een mango gekocht maar weet niet goed hoe je een mango moet snijden. Wij geven je 3 manieren...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers