Tag: Vlees

De beste ideeën & recepten met vlees in de hoofdrol. De basis is de inkoop van goed vlees om het vervolgens op de juiste manier te bereiden.

Gepaneerde speklappen

Hou je van variatie en wil je iets anders met spek, maak dan eens gepaneerde speklappen, heerlijk krokant van buiten en sappig van binnen.

Gemarineerde speklappen

Marineren geeft veel meer smaak aan het vlees en is niet moeilijk. De lekkerste gemarineerde speklappen maak je dan ook makkelijk zelf.

Soepballetjes maken

Zelf soepballetjes maken is natuurlijk net een beetje meer werk, maar zo veel lekkerder dat het de moeite echt waard is.

Varkensragout; van procureur

Van grote stukken vlees als procureur blijven vaak restjes over. Die kun je dan verwerken tot een varkensragout. Een heerlijk voorgerechtje!

Stoven met wild

Vooral in de donkere maanden van het jaar kiezen we graag voor stoven met wild. Ontdek hier de lekkerste recepten voor stoofpotten.

Cote de Boeuf uit de oven

Grote stukken vlees zijn niet moeilijk zelf te bereiden. Probeer maar eens een cote de boeuf uit de oven. Leuk voor een bijzonder etentje!

Pagina 1 van 15 1 2 15

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten