Varkensvlees op de barbecue kies je vers, niet kant-en-klaar
Met varkensvlees op de barbecue maak je van elk grillmoment iets bijzonders. Kies vers vlees, marineer zelf en proef het verschil.
De beste ideeën & recepten met vlees in de hoofdrol. De basis is de inkoop van goed vlees om het vervolgens op de juiste manier te bereiden.
Met varkensvlees op de barbecue maak je van elk grillmoment iets bijzonders. Kies vers vlees, marineer zelf en proef het verschil.
Met pulled chicken en paprika maak je makkelijk zelf deze krokante wrapdriehoekjes met pittige kip. Lekker als snack tussendoor, of bij de borrel.
Maak zelf deze loempia met pittig gehakt en verse groente. Geen pakjes, maar échte smaak en een gezellige middag. Zelfs het deeg maak je zelf.
Makkelijk recept voor mini wraps met asperges, kaas en ham. Heerlijk voor borrel of onderweg. Vers, echt lekker en in 10 minuten klaar.
Nacho's met gehakt uit de oven zijn een feestje! Als smaakvolle snack, maar zeker ook als maaltijd, nacho's zijn altijd heerlijk.
Heerlijk malse kalfsschnitzel, zelf gepaneerd en overbakken met graskaas. Goede ingrediënten zijn de basis van een goed gerecht. Je proeft het echt!
Lauwwarm of koud: deze aardappelsalade met krieltjes en sperziebonen maak je helemaal zelf – makkelijk en echt veel lekkerder dan kant-en-klaar.
Echt lekkere schnitzel recepten. Want wie echt van lekker eten houdt, koopt geen kant-en-klare schnitzels, maar maakt ze zelf.
Schnitzel met paprika en courgette: een snelle, smakelijke maaltijd met verse ingrediënten. Gewoon lekker thuis uit eten!
Mixed grillspiezen met kip, varken en rund: vol smaak, makkelijk en snel gegaard en perfect voor een zomerse barbecue met familie of vrienden.
Romige kaassaus met boerenkaas maakt deze zelfgebakken kalfsschnitzels tot een warm en verrassend hoofdgerecht.
Handige tips om vlees veilig in te vriezen, langer te bewaren en slim te labelen. Zo voorkom je verspilling én heb je altijd iets in huis.
Zoveel smaak in één pan: zelf kalfsbouillon maken is makkelijk, puur en veel lekkerder dan uit een potje.
Klassieke schnitzel met ui en champignons, makkelijk recept met praktische tips. Comfortfood om samen van te genieten.
Zo maak je kippenvleugeltjes klaar in oven, pan, frituur of op de barbecue. Vier manieren, altijd snel en lekker op tafel.
Maak zelf kip-kerriesalade met veel kip, romige dressing en kerrie naar jouw smaak. Lekker op brood of bij de borrel.
Plan slim met dit recept voor ovenschotel met verse spinazie en gehakt. Veel smaak, makkelijk te maken en perfect om vooruit te koken.
Kippendijen zijn malser en smaakvoller dan kipfilet. Ontdek waarom dit stukje kip een slimme keuze is voor soepen, snacks en hoofdgerechten.
Serveer kippenvleugels warm uit de oven of bij de borrel. Je maakt ze makkelijk zelf met barbecuemarinade en sambal.
In 30 minuten zet je deze biefstuk met gebakken champignons en ui op tafel. Makkelijk, snel en boordevol smaak.
Kip met citroen en honing uit de oven, met aardappels vol smaak en een simpele salade. Een makkelijk gerecht voor het hele gezin.
Gehaktballetjes in tomatensaus: lekker voor de warme maaltijd én als borrelhapje. Makkelijk recept, perfect om voor te bereiden.
Weinig tijd en toch gezond willen eten? Maak deze noedels met kip en broccoli en nog veel meer lekkere groente in een teriyaki saus.
Oude Goudse kaas en grove mosterd geven deze kalfsgehaktballen een volle, romige smaak.
Met deze royaal gevulde soft taco's met gehakt en groenten is succes gegarandeerd. Ideaal als lunch of als diner, maar ook op een feestje.
Een bloemkool ovenschotel met kip en kerrie voor doordeweeks. Onder het laagje aardappelpuree zit een heerlijke kip kerrie met bloemkool.
Het klaarmaken van een lamsrack is echt niet zo moeilijk. We delen 3 manieren. Uit de oven, uit de braadpan en van de barbecue.
De allerlekkerste schnitzel met champignonroomsaus maak jij vanaf nu zelf. Puur en vers dat is het geheim!
De lekkerste snack voor bij een borrel? Met gehaktballetjes in ketjapsaus zet je een lekker pittige snack op tafel. Daar scoor je zeker mee!
Houd je van vlees? Dan moet je deze Feijoada echt eens maken. Stoofvlees van het rund, van het varken, en pittige chorizo in een lekkere saus!
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties