Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

vlees

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer?

Tournedos, entrecote, biefstuk, hoe zit dat ook alweer? Herken je dit: je zit in een restaurant, je hebt de menukaart voor je neus en daar staan ze weer: entrecote of een tournedos met groene pepersaus…….. Bij mij is dit altijd weer even een “welke is welke nou ook alweer” -momentje.

Kipfilet bereiden; een veelzijdig verhaal

Kipfilet bereiden; er valt heel wat over te vertellen. Waar moet je op letten bij het kopen, bewaren en bereiden? Met heel veel weetjes, tips & trucs. Kipfilet bereiden wordt met deze handleiding super simpel en het resultaat is ernaar. Kipfilet bereiden tot in perfectie dus.

Label Rouge kip; niet zomaar een kippetje

'Label Rouge' uit Frankrijk was direct de reactie van de poelier. Eén van de lekkerste kippen, rustig opgegroeid, buiten gelopen, geen antibiotica, 100% plantaardige voeding. Inderdaad net zoals onze biologische kip, alleen krijgt een Label Rouge kip niet per definitie biologische voeding.
Lees verder...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More