Salade van asperges met ossenhaaspuntjes uit Werkhoven
Stiekem een beetje luxe, maar eigenlijk ook best gewoon; een salade van asperges met ossenhaaspuntjes. Zet jij hem vanavond op tafel?
De beste ideeën & recepten met vlees in de hoofdrol. De basis is de inkoop van goed vlees om het vervolgens op de juiste manier te bereiden.
Stiekem een beetje luxe, maar eigenlijk ook best gewoon; een salade van asperges met ossenhaaspuntjes. Zet jij hem vanavond op tafel?
Doe eens gek en leg een goed en stoer stuk rundvlees op de barbecue. Met deze recepten helpen we je op weg naar de ultieme BBQ-beleving.
Heb je de barbecue alweer uit de schuur gehaald? En kies je dan voor houtskool of briketten? Lees hier wat handige tips voor de barbecue!
Veilig en verantwoord vlees ontdooien zodat dat lekkere stukje vlees wat je in de vriezer deed zijn kwaliteit behoud en dus lekker blijft.
Het is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Gegrilde groente op een broodje hamburger, afgewerkt met avocado crème en mozzarella. Dat is met recht een broodjes hamburger met allure.
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Lammetjes horen bij het voorjaar, dus dat is de tijd om van Nederlands lamsvlees te genieten. Met deze lamsvleesrecepten gaat dat lukken!
Huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus om te serveren bij rijst, pasta of brood. Een recept inclusief tips voor perfect ronde balletjes.
De lekkerste snack voor bij een borrel? Met gehaktballetjes in ketjapsaus zet je een lekker pittige snack op tafel. Daar scoor je zeker mee!
Maak de lekkerste oosterse speklappen in ketjapsaus, als je ze proeft geloof je niet dat het zo makkelijk was.
Hou je van variatie en wil je iets anders met spek, maak dan eens gepaneerde speklappen, heerlijk krokant van buiten en sappig van binnen.
Gyros zelf maken van schouderkarbonade. Hoe leuk is dat? Geef de Gyros lekker je eigen smaken mee. Natuurlijk helpen we je alvast op weg.
Marineren geeft veel meer smaak aan het vlees en is niet moeilijk. De lekkerste gemarineerde speklappen maak je dan ook makkelijk zelf.
Zelf soepballetjes maken is natuurlijk net een beetje meer werk, maar zo veel lekkerder dat het de moeite echt waard is.
Hier vind je alles over rundvlees. Soorten rundvlees als biefstuk, picanha, ossenhaas en rosbief worden hier uitgelegd, inclusief recepten.
Ga voor een optimale smaakbeleving en maak de gemarineerde spiesjes van kalkoen met weidekalkoen, in een milde paprika marinade.
Verse rookworst van de slager is echt het lekkerst. Hij zal je geen magere worst verkopen maar een extra lekkere rookworst.
Van grote stukken vlees als procureur blijven vaak restjes over. Die kun je dan verwerken tot een varkensragout. Een heerlijk voorgerechtje!
Minstens net zo beroemd als zijn Franse broertje Roquefort is de blauwschimmel Gorgonzola. Lekker Tafelen vertelt over deze pittige Italiaan!
Check het recept of lees de infoMaak een heerlijke ovenschotel met andijvie, gehakt en uien. Dit gerecht is hartig, voedzaam en gemakkelijk te maken.
Check het recept of lees de infoGehakt is lekker en goedkoop en op heel veel manieren toe te passen, maar welke soorten gehakt zijn er en waaraan moeten ze voldoen.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers