Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

vlees

Sucadelappen – Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel

Sucadelappen - Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel - Ik ben dol op koken en dol op eten. En ik vind het heerlijk om een gerecht te finetunen, zoals ik het zelf noem: nog een klein snufje dit, een kruimeltje zus, een druppeltje dat en voor ik het weet past mijn lijst met ingrediënten voor iets simpels als een tomatensoepje nog net op een A4-tje.…

Cordon bleu maken we gewoon zelf

Zelf een cordon bleu maken is eenvoudiger dan je zou denken en biedt bovendien meer mogelijkheid om te spelen met smaken. Welke ham en welke kaas rol jij in de kipschnitzels?

Vleesbijbel van Gertjan Kiers

Deze Vleesbijbel vertelt je alles wat je moet weten. Waar je bij het kopen op moet letten, wat alternatieven zijn, hoe je moet bereiden en alles wat er verder bij hoort, met recht een Vleesbijbel.