Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
vlees recepten & inspiratie

vlees

Label Rouge kip; niet zomaar een kippetje

'Label Rouge' uit Frankrijk was direct de reactie van de poelier. Eén van de lekkerste kippen, rustig opgegroeid, buiten gelopen, geen antibiotica, 100% plantaardige voeding. Inderdaad net zoals onze biologische kip, alleen krijgt een Label Rouge kip niet per definitie biologische voeding.
Lees verder...

Portsaus; Een romige saus bij goed vlees

Om deze portsaus heerlijk romig te maken, wordt gebruik gemaakt van klontjes roomboter. Zorg er voor dat de klontjes roomboter ijskoud zijn, je mag ze gerust in de diepvries stoppen en deze er net voor gebruik uit halen.

Sucadelappen – Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel

Sucadelappen - Grote-stappen-snel-thuis stoofschotel - Ik ben dol op koken en dol op eten. En ik vind het heerlijk om een gerecht te finetunen, zoals ik het zelf noem: nog een klein snufje dit, een kruimeltje zus, een druppeltje dat en voor ik het weet past mijn lijst met ingrediënten voor iets simpels als een tomatensoepje nog net op een A4-tje.…

Vleesbijbel van Gertjan Kiers

Deze Vleesbijbel vertelt je alles wat je moet weten. Waar je bij het kopen op moet letten, wat alternatieven zijn, hoe je moet bereiden en alles wat er verder bij hoort, met recht een Vleesbijbel.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer