Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
vlees recepten & inspiratie

vlees

Vleesbijbel van Gertjan Kiers

Deze Vleesbijbel vertelt je alles wat je moet weten. Waar je bij het kopen op moet letten, wat alternatieven zijn, hoe je moet bereiden en alles wat er verder bij hoort, met recht een Vleesbijbel.

Lamsvlees, wat algemene informatie

Lamsvlees is moeilijk te bereiden hoor ik nog wel eens. En eigenlijk is dat raar, want wie een biefstukje kan bakken kan ook een lamshaasje bakken. Wie stoofpotjes maakt kan dat net zo goed met een lamsschenkel of een schouder. Een karbonaadje in de pan of een lamskoteletje, niets aan.

Balkenbrij, vergeten winterkost. Ontdekken dus!

Balkenbrij, weten we uberhaupt allemaal wat het eigenlijk is? Degene die het wel weten maar niet eten hebben er vaak een apart gevoel bij. Dat wordt gemaakt van...... Nee hoor, nauwelijks meer. Vroeger wel ja, maar de moderne is anders. Eet je wel eens een frikandel? Lees gauw verder en ontdek balkenbrij opnieuw. Balkenbrij is een typisch Nederlandse vleeswaren. We hebben het wel eens over…
Lees verder...

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer