Hotdog met zuurkool
Met maar drie basis ingrediënten maak je de allerlekkerste hotdog met zuurkool! Je snapt dat die basis dan wel ook echt goed moet zijn.
De beste ideeën & recepten met vlees in de hoofdrol. De basis is de inkoop van goed vlees om het vervolgens op de juiste manier te bereiden.
Met maar drie basis ingrediënten maak je de allerlekkerste hotdog met zuurkool! Je snapt dat die basis dan wel ook echt goed moet zijn.
Wild zwijn stoofpot met aardperen; hou je van wild en van stoofpotjes? Verras dan je tafelgenoten eens met dit herfstige eenpansgerecht!
Ben je een liefhebber van (runder)stoofpotten? Maak dan ook eens deze hertenstoofpot. Hiermee zet je zeker iets verrassends op tafel.
Het perfecte voorgerecht voor liefhebbers van rood vlees is een biefstuksalade. De salade is makkelijk, snel en bijzonder smaakvol.
Verse rookworst moet je wellen, maar je kunt deze ook smoren. Dat doen we in dit recept voor Indisch gekruide rookworst.
Witte bonensoep. In Limburg hebben ze het dan over ribkes soep. Een familierecept met een krachtige bouillon voor herfst- en wintermaanden
Varkensvlees, het is te koop onder allerlei benamingen. Maar weet jij ook het verschil tussen al die varkenslappen, filetlappen en hamlappen?
Je kent de Albondigas vast wel uit de tapasbar. Deze Spaanse gehaktballetjes kun je ook eenvoudig zelf maken met een heerlijke tomatensaus.
Een verrukkelijke Britse klassieker is toch wel Toad in the Hole. Sappige worstjes in een beslag. Luchtig van binnen en knapperig van buiten.
Echte bruine bonensoep maak je van bonen die je eerst moet weken. Probeer het eens! En natuurlijk veel groenten en goed vlees.
Een lekker stukje varkenshaas verdient een lekker sausje. Zin in iets anders dan champignonsaus? Proef dan deze varkenshaas met Cabralessaus!
Heerlijk vlees, pittige salsa en romige guacamole in een krokant bakje. Dit voorgerecht van biefstuk in een taco is een echte topper.
Trek in een stevige en echt lekkere lunch? Bak eens een pan vol bloedworst met appel, vooral op koude dagen een echte aanrader.
Je moet even wat tijd maken voor deze lamscurry, maar dat is het zeker waard, alleen de heerlijke geur laat je al watertanden!
Gekarameliseerde karbonades met frisse appel en pittige mosterd, dat is pas smaak op je bord. Haal de volle smaak uit een karbonade.
Wil je luxe tafelen, maar niet lang in de keuken staan? Dan is saltimbocca van verse kabeljauwfilet met een zalige citroensaus de uitkomst.
Dat wordt smullen, spiesjes van biefstuk met een heerlijke pittige dipsaus en brood. Een echt lekker voorgerecht voor carnivoren.
Alles over de karbonade. Niet alleen een karbonade bereiden maar ook meer weten over de verschillende soorten. Inclusief recepten uiteraard.
Thuiskomen op een herfstige dag en dan alleen nog deze stevige ovenschotel met rundergehakt in de oven hoeven zetten, Comfortfood ten top!
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoBak zelf grissini met verse kruiden voor bij een kom soep en verras je tafelgenoten met de lekkerste variaties uit eigen keuken.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers