Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

vlees

Lamsvlees, wat algemene informatie

Lamsvlees is moeilijk te bereiden hoor ik nog wel eens. En eigenlijk is dat raar, want wie een biefstukje kan bakken kan ook een lamshaasje bakken. Wie stoofpotjes maakt kan dat net zo goed met een lamsschenkel of een schouder. Een karbonaadje in de pan of een lamskoteletje, niets aan.
Lees verder...

Balkenbrij, vergeten winterkost. Ontdekken dus!

Balkenbrij, weten we uberhaupt allemaal wat het eigenlijk is? Degene die het wel weten maar niet eten hebben er vaak een apart gevoel bij. Dat wordt gemaakt van...... Nee hoor, nauwelijks meer. Vroeger wel ja, maar de moderne is anders. Eet je wel eens een frikandel? Lees gauw verder en ontdek balkenbrij opnieuw. Balkenbrij is een typisch…

Leg eens een ander stukje vlees op de barbecue

Leg eens een ander stukje vlees op de barbecue Eigenlijk moet ik zeggen, WIJ hebben eens wat ander vlees op de barbecue gelegd. Worstjes, hamburgers, saté, spiesjes, drumsticks neem ik normaal standaard mee. Iedereen lust het, snel klaar en kan eigenlijk niet misgaan. Eigenlijk vind ik het wel lekker dat het een “mannending” is hier thuis, dat hangen boven die kolen. Maar dan wordt er ook niet zo…
Lees verder...