Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
vlees recepten & inspiratie

vlees

Lamsvlees, wat algemene informatie

Lamsvlees is moeilijk te bereiden hoor ik nog wel eens. En eigenlijk is dat raar, want wie een biefstukje kan bakken kan ook een lamshaasje bakken. Wie stoofpotjes maakt kan dat net zo goed met een lamsschenkel of een schouder. Een karbonaadje in de pan of een lamskoteletje, niets aan.

Balkenbrij, vergeten winterkost. Ontdekken dus!

Balkenbrij, weten we uberhaupt allemaal wat het eigenlijk is? Degene die het wel weten maar niet eten hebben er vaak een apart gevoel bij. Dat wordt gemaakt van...... Nee hoor, nauwelijks meer. Vroeger wel ja, maar de moderne is anders. Eet je wel eens een frikandel? Lees gauw verder en ontdek balkenbrij opnieuw. Balkenbrij is een typisch…

Gourmetten: gezellig tafelen voor iedereen

Gourmetten, de moderne, makkelijke en mooie manier van lekker lang tafelen met z'n allen. Maar is gourmetten nog wel zo sfeervol? Of schuiven we een gourmetstel met een schaal vlees en een kant en klaar groentenpakket op tafel om er weer af te zijn. Als je een gourmetparty even voorbereid komt de sfeer er zeker weer in. Wat is gourmetten nu eigenlijk. Gourmetten is koken aan tafel. Maar dan…
Lees verder...

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer