Tag: Voorgerecht

Voorgerechten voor Pasen

Begin je Paasmenu goed en kies voorgerechten voor Pasen die in het thema passen. Vlees, vis of vegetarisch, er is volop keuze voor iedereen.

Risotto alla Milanese

De bekendste risotto is de Risotto alla Milanese en ook de eenvoudigste. Belangrijke ingrediënten: Rundermerg, saffraan en Parmezaanse kaas.

Varkensragout; van procureur

Van grote stukken vlees als procureur blijven vaak restjes over. Die kun je dan verwerken tot een varkensragout. Een heerlijk voorgerechtje!

Carpaccio van ossenhaas

Ben jij liefhebber van een echt lekkere carpaccio van ossenhaas? Goede kwaliteit vlees en dun snijden is de truc. Slijp je mes maar vast.

Ossenstaartsoep

Zet weer eens een echte, ouderwetse klassieker op tafel. Ossenstaartsoep is een heerlijk voorgerecht dat je tafelgenoten zal verrassen!

Pagina 1 van 9 1 2 9

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten