Panna cotta van peer en Parmezaan
Een gedurfd voorgerecht voor de kaasliefhebbers, deze panna cotta van Parmezaan en peer met een vleugje tijm.
Een gedurfd voorgerecht voor de kaasliefhebbers, deze panna cotta van Parmezaan en peer met een vleugje tijm.
Wildragout, een lekker voorafje bij een bijzonder etentje, maar ook gewoon heerlijk met pasta of rijst, voor een gewone dagelijkse maaltijd!
Serveer in de herfst of winter eens deze verrukkelijke wildragout met paddenstoelen en groene peper. Lekker over de pasta of de rijst.
Hier vind je lekkerste voorgerechten met vlees en geven we praktische tips hoe je een voorgerecht kiest, serveert en bereidt.
Vind je rauwe oesters een stap te ver? Ga dan eens voor gratineren. Deze gegratineerde oesters met oude boerenkaas vind je vast heerlijk!
De verrassende lekkere appelpannenkoekjes zijn ideaal als vegetarisch voorgerecht voor een tafel vol familie. Echt iedereen zal ervan smullen.
Een lekker voorgerecht, maar niet ingewikkeld? Met verse ingrediënten kun je een makkelijk voorgerecht maken, waarmee jij de show steelt!
Een klassieke runderragout met een variatie voor een extra gevulde runderragout. Lekker in een pasteibakje maar ook bij rijst of pasta.
Komen je vrienden eten en wil je het simpel houden? Ga voor één van deze voorgerechten met vis. Dat is smaak, gemak en gezelligheid in één.
Gerechten veranderen elk seizoen. Het belang en de magie van seizoensgebonden koken; waarom een voorgerecht ieder seizoen anders is.
Het perfecte voorgerecht voor liefhebbers van rood vlees is een biefstuksalade. De salade is makkelijk, snel en bijzonder smaakvol.
Een Italiaanse klassieker, maar dan op een andere manier geserveerd. Een salade Caprese in een glaasje, leuk als voorgerecht!
Serveer de koekjes van kip en mais als voorgerecht of snack en iedereen zal genieten, dankzij de heerlijke smaak en het krokante randje.
Met een groene salade met appel en camembert met een zelfgemaakte honing-mosterddressing zet je een geweldig lekker voorgerecht op tafel.
Ook bij een vegetarisch menu hoort een lekkere starter. Lekker Tafelen presenteert je de lekkerste vegetarische voorgerechten.
Ben je op zoek naar een spectaculair voorgerecht met vis, dan is deze open lasagne met gerookte paling en kruidensaus de perfecte keuze.
Een menu valt of staat met de balans in de smaken van de gerechten. Moeilijk? Nee! Zo ontdek je de juiste smaakbalans voor een voorgerecht!
Als je een voorgerecht serveert, dan wil je natuurlijk dat het er mooi uit ziet. Lees de presentatietips voor een spectaculair voorgerecht.
Begin je maaltijd eens met kleine spiesjes van varkenshaas, heerlijk zachte kruidige stukjes vlees en een lekker sausje om te dippen.
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoBak zelf grissini met verse kruiden voor bij een kom soep en verras je tafelgenoten met de lekkerste variaties uit eigen keuken.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers