Gravad Lax, gemarineerde zalm
Gravad lax is een typisch gerecht uit het hoge koude noorden. Gemarineerde zalm en dan bedoelen we langdurig gemarineerd. Dit is zalig!
Gravad lax is een typisch gerecht uit het hoge koude noorden. Gemarineerde zalm en dan bedoelen we langdurig gemarineerd. Dit is zalig!
Doe ook eens iets anders met vis uit de Noordzee. Serveer deze tartaar van dorade als voorgerecht. Gezond en vooral héél lekker.
Een heerlijk feestelijk borrelhapje of voorgerecht met Hollandse garnaaltjes op een witlof schuitje dat je zonder koken kunt klaarmaken. Een smaaksensatie!
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als indrukwekkend voorgerecht. Een lepelhapje of amuse waarvoor je slechts 4 ingrediënten nodig hebt
Wil je een keer echt goed voor de dag komen bij je gasten? Serveer dan deze amuse van zalm, garnalen en avocadomousse. Met gemarineerde rammenas.
Een restje asperges kun je goed verwerken in deze makkelijke salade met gewokte asperges. Lekker met stukjes zalm en een simpele dressing.
Deze tartaar van verse vis heb ik frisheid meegegeven door het gebruik van peer en de Cheese Crumbles geven echt karakter aan dit gerechtje.
Zet vandaag eens een supersnelle salade maar echt smaakvolle salade op tafel van yoghurt, bleekselderij en Hollandse Garnalen.
Deze ravioli is een perfecte en kleurige opening van een meergangen diner.
Gemarineerde haring is een feestje op sodabrood met goede boter. De haringen worden gemarineerd in olie, citroen, verse kruiden en specerijen.
Zelf garnalen pellen heeft vele voordelen. Eén van die voordelen is dat je van de schalen een heerlijke garnalenbisque kunt maken.
Pescaditos fritos, kleine gefrituurde visjes. Pescaditos fritos zijn in Spanje gebakken sonsos (zandaaltjes), een recht lang visje met een grijze kleur die je in zijn geheel kunt eten. Naarmate hij groter wordt veranderd zijn kleur in roze. Ik heb echt geen idee of ze in Nederland te krijgen zijn maar ...
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoGebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers