Tag: Vis – Voorgerechtjes met vis

Garnalenbisque met venkel

Zelf garnalen pellen heeft vele voordelen. Eén van die voordelen is dat je van de schalen een heerlijke garnalenbisque kunt maken.

Zalm met een Japanse touch

Zalm met een Japanse touch Zalm is natuurlijk gezond, maar daarnaast vind ik het erg lekker. Met name zalm met een Japanse twist vind ik heerlijk, dus daarvoor vandaag een recept! 2 tl olijfolie 1 tl vers citroensap 1,5 tl Japanse sojasaus 100 gr verse zalmfilet zwart en/of wit sesamzaad ...

Gefrituurde Visjes

Pescaditos fritos, kleine gefrituurde visjes. Pescaditos fritos zijn in Spanje gebakken sonsos (zandaaltjes), een recht lang visje met een grijze kleur die je in zijn geheel kunt eten. Naarmate hij groter wordt veranderd zijn kleur in roze. Ik heb echt geen idee of ze in Nederland te krijgen zijn maar ...

De redactie tipt

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten