Camembert uit de oven met cranberries, noten en honing
Camembert uit de oven is een perfect recept voor de feestdagen. Een voorgerecht voor kerst of als hapje bij de jaarwisseling.
Geen producten in je winkelmand.
Camembert uit de oven is een perfect recept voor de feestdagen. Een voorgerecht voor kerst of als hapje bij de jaarwisseling.
De bekende selderijsalade maar dan met walnoten. Gemaakt van knolselderij. Lekker bij de borrel maar ook bij de maaltijd of op een boterham.
Walnoten roomboter koekjes zijn echt simpel te maken. Je huis ruikt heerlijk als je ze bakt en ze halen het herfst gevoel helemaal naar boven.
Een echt leuke variant op de klassieke carpaccio. Carpaccio van rookvlees en de mooie combinatie van pastinaak, peer en geitenkaas.
De heek is wellicht bij ons niet zo bekend als de kabeljauw, toch is ook de heek een lekkere en makkelijke vis om een heerlijk gerecht mee te maken.
In no time een specatulair nagerecht op tafel zetten? Maak Griekse yoghurt met gekarameliseerde banaan en walnoten. Iedereen zal hiervan smullen!
Rutger heeft verschillende recepten voor brownie's in zijn boek Bakbijbel van A tot Z. Hij geeft je eerst het basis recept met hazelnoten en laat je dan variëren met cheesecake, koffie-pecannoten en de gezouten karamel met walnoten.
De klassieke waldorf salade. Knolselderij, Bleekselderij, Appel en Walnoten horen hier echt in thuis. Uiteraard inclusief huisgemaakte dressing.
Een heerlijke frisse salade. Witlof salade met appel en walnoten is geschikt als bijgerecht maar ook als lunch met wat brood en kaas.
Een wat gedurfde Witlof salade met blauwe kaas en vijgen. Stevige smaken die helemaal passen bij het witlofseizoen. Walnoten zorgen voor een knappertje.
Een dessert voor de herfstdagen. Appel met crumble van walnoot, havervlokken en banketbakkersroom. Huisgemaakt en boordevol smaak!
Zet het herfstgevoel echt op tafel met deze Chocolade-vanillecake met dadels en walnoten. Je vrienden of vriendinnen komen hiervoor graag op de koffie.
Baklava een dessert voor echte zoetekauwen . Dit dessert maak je met het grootste gemak zelf en is de perfecte afsluiter van een Turks of Grieks diner.
Een dessert uit een pak of beker? Nou nee hoor, wij gaan voor een vers fruit dessert waar iedereen zijn maaltijd maar al te graag mee afsluit. Warme peren met walnoten, honing en kaneel.
Een eigen variant op de waldorfsalade die niets onderdoet voor de echte waldofsalade. In deze waldofsalade vind je een yoghurtdressing en Emmentaler kaas.
Kalfsborst gevuld met gehakt en walnoot. Als dat niet decadent klinkt! Een mooi stuk vlees aangevuld met mooie smaken. Een uitdaging, maar oh zo lekker.
Zelfgemaakte pesto is minder lang houdbaar dan die je in de winkel koopt, maar doe je een deel in een schoon weckpotje en giet je er een laagje olijfolie bovenop dan kan het ongeveer een maand in de koelkast goed blijven.
Kies jij ook nog voor kroppen andijvie? Dan heb je wel eens een restje over. Niet erg, want in al zijn eenvoud is deze salade de oplossing. Mooie smaken, en verrassend weinig ingrediënten.
In weekenden of als je gasten krijgt is het leuk om iets bijzonders te maken zoals dit kalkoenrolletje met walnoten en abrikozen.
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...
Lees verderEchte fish & chips van kabeljauw in een verrukkelijk krokant beslag. Fish & Chips is razend populair. Zelf maken is...
Lees verderZelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers