Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
wild recepten & inspiratie

wild

Gebakken hazenrugfilet

Gebakken hazenrugfilet  met een portsaus, gepocheerd appeltje met cranberrysaus en gebakken witlof. Een eenvoudig maar lekker recept voor de feestdagen.

Gevogeltepastei

De geweldige smaken van fazant, kalkoen, duif, gehaktballen en kastantjes zitten allemaal verstopt onder de bladerdeeg deksel van deze verrassende pastei. Zo leuk is werken met wild- en gevogelte!

Everzwijnpaté

Everzwijnpaté - Met deze heldere instructies wordt zelf paté maken heel gemakkelijk! Mét uitleg over specifieke ingrediënten die je bij een paté gebruikt.
Lees verder...

De drijfjacht – Op ontdekkingstocht met de poelier

De drijfjacht - Op ontdekkingstocht met de poelier - Ik krijg een gastvrije uitnodiging om mee te gaan voor de jacht bij Philip Freiherr Von Oldershausen, in Oldershausen. Ik mag mee als drijver. Om acht uur ’s ochtends worden we verwacht. Goede schoenen, stevige kleren en handschoenen. Ik verwacht allemaal schutkleuren, maar iedereen heeft knal oranje accenten op zijn kleding en alle honden een…
Lees verder...

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer