Tag: Vlees – Wild

Gebakken hazenrugfilet

Gebakken hazenrugfilet  met een portsaus, gepocheerd appeltje met cranberrysaus en gebakken witlof. Eenvoudig maar super smaakvol!

Gevogeltepastei

De geweldige smaken van fazant, kalkoen, duif, gehaktballen en kastantjes zitten allemaal verstopt onder de bladerdeeg deksel van deze verrassende pastei. Zo leuk is werken met wild- en gevogelte!

Everzwijnpaté

Everzwijnpaté - Met deze heldere instructies wordt zelf paté maken heel gemakkelijk! Mét uitleg over specifieke ingrediënten die je bij een paté gebruikt.

Pagina 1 van 3 1 2 3

De redactie tipt

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten