Ovenschotel van knolselderij en winterpeen
Ingewikkelde recepten genoeg. Maar ook met eenvoud kun je iets lekkers op tafel zetten zoals deze ovenschotel van knolselderij en winterpeen.
Ingewikkelde recepten genoeg. Maar ook met eenvoud kun je iets lekkers op tafel zetten zoals deze ovenschotel van knolselderij en winterpeen.
Voor momenten dat je veel mensen moet voorzien van een lunch is deze kruidige wortelsoep echt een aanrader. Vol smaken, groenten en vezels.
Een groentensoep voor de herfst- en wintermaanden. Pastinaak-pompoensoep is heerlijk zacht en licht zoetig van smaak.
Alweer die broccolitaart? Eet met de seizoenen mee. Deze hartige taart met wintergroenten en blauwe kaas scoort in de winter echt punten!
Voor de herfst en winter is gegratineerde aardappelen met pastinaak en wortel een feestelijk bijgerecht op tafel. Serveer met vlees of vis.
Hutspot, of wortelstamp kent vele manieren van bereiden. Durf in ieder geval te variëren met de ingrediënten.
Glaceren wat is dat nou precies ? Het wordt je hier uitgelegd en je krijgt er een recept bij voor geglaceerde wortels met sinaasappel.
De klassieke hutspot is nog altijd heel populair. Hier tref je het recept voor hutspot inclusief diverse tips voor een nog beter resultaat.
Iedere farmer zijn eigen recept. Maar met dit recept voor farmer salade scoor je altijd! Een heerlijke frisse salade met o.a. stukjes appel.
Zelf je zoetzure groente maken lijkt misschien een dingetje maar het is super eenvoudig. Ontdek het met deze wortel selderie salade zoetzuur.
Een kindvriendelijke wortel salade met pure basis ingrediënten. Wortel en rozijnen met een dressing van vers sinaasappelsap.
Tafelzuur maken is niet alleen een lekkere toevoeging maar is ook een gezonde gewoonte. Let op, we hebben het over tafelzuur en niet over zoetzuur.
Een frisse salade met zoetzure linten van komkommer en wortel. Door de wortel en komkommer in linten te snijden krijg je een salade met leuk speels effect.
Een frisse winterse salade met aardpeer en wortel. Zet het seizoen op tafel door gebruik te maken van de groenten van dit seizoen.
Een heerlijke stamppot door de groenten eerst te grillen. In deze stamppot van gegrilde groente en chorizo zit wortel, pastinaak en prei.
Deze zoetzuur wordt gemaakt van witte kool en wortel maar uiteraard kun je ook andere, harde groenten gebruiken om je eigen zoetzuur te maken.
Groenten zijn helemaal hot in deze tijd. Toch zal menigeen zijn hoofd omdraaien als het gaat over wortelsoep. Geef me vandaag de kans om dat te veranderen.
Verse groenten, heerlijke specerijen, couscous en krokante tofu. Met deze pittige groente-tajine zet je een heerlijk, vers en verrassend gerecht op tafel.
Als je regenboogpeen koopt wil je natuurlijk ook kleur en smaak op je bord. Deze regenboogpeen ovenschotel heeft dat allemaal in zich. Probeer het ook!
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderWitte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Lees verderVerse hangop is een feest als ontbijt, als tussendoortje of als dessert. De fluweelachtige structuur is geliefd en je kunt...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers