Witte kool met dragonsaus, geplette krieltjes en gebakken zalm
Witte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Witte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Wilde zalm of kweekzalm? In de supermarkt ligt van alles. Welke is goed en welke niet? Waar kun je op letten? Wij klommen in de telefoon en zochten het uit.
Wil je een keer echt goed voor de dag komen bij je gasten? Serveer dan deze amuse van zalm, garnalen en avocadomousse. Met gemarineerde rammenas.
Geen zin of tijd om uitgebreid te koken? Of juist wel zin om uitgebreider te lunchen? Dit broodje ei met zalm en prei uit de oven is de oplossing.
Zalm in knapperig filodeeg met verse ricotta en dille. Een smaakvol cadeautje op tafel. Goed op smaak gebracht en erg geschikt voor een etentje met vrienden
Vis en asperges, een mooie combi! Vandaag een gerechtje van Witte asperges met zalm en garnalen in een heerlijke saffraansaus. Een feest op je lentebuffet.
Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.
Poke met rauwe zalm, avocado en glasnoedels is een heerlijk koud voor- of lunchgerecht uit Hawaï met Japanse smaken. Een hit in de VS en dat zal wat ons betreft hier net zo worden.
Een heerlijk zalm pakketje uit de oven of van de barbecue. De voordelen van de bereiding in papillot zijn legio. Sappen blijven behouden en je serveert een feestje op tafel.
Deze tartaar van verse vis heb ik frisheid meegegeven door het gebruik van peer en de Cheese Crumbles geven echt karakter aan dit gerechtje.
Snelle zalm en snelle kikkererwtensalade. Hoe fijn kan vers koken en tafelen zijn.
Zelfgemaakte zalmsalade smaakt heerlijk op een toastje of op een luxe broodje. Met verse én gerookte zalm, voor extra smaak.
Deze ravioli is een perfecte en kleurige opening van een meergangen diner.
Deze zalmtartaartjes zijn heerlijk smeuïg en combineren erg lekker met de witte wijnsaus en de warme cherrytomaatjes.
Onlangs mocht ik in de keuken van Robèrt van Beckhoven koken met de Quooker. Met deze kokend waterkraan maak je o.a. deze asperges met zeekraal en zalm.
Ontdek deze boerenkoolroerbak met zalm en vermoutsaus. Zo leer je dat je ook heel goed kunt roerbakken met boerenkool.
Gepocheerde zalm uit de oven met zeekraal - Zalm lijkt zo makkelijk klaar te maken. Je bestrooit een mootje met wat kruiden en dan bak je het in de oven of in de pan. Ik heb het echter regelmatig meegemaakt dat ik de zalm te hard of te ver gebakken had. ...
Verse zalmfilets van de barbecue gerookt op cederhout Zalm, een heerlijk en veelzijdig visje. Het roken op het cederhout geeft de zalm een subtiele aroma en geur mee. Gecombineerd met deze fris-zoete marinade maakt het een bijzonder barbecue gerecht. Ingrediënten: Cederhouten plank (info) Zalmfilets (1 p.p.) 1 eetlepel honing 1 ...
Bloemkool bakken in plaats van bloemkool koken. Ontdek de mogelijkheden en je zult in de toekomst veel vaker bloemkool bakken. Puur smaak!
Check het recept of lees de infoDe bouillon die je gebruikt voor het pocheren van vis, zeevruchten et cetera heet court-bouillon. En die maak je heel makkelijk, gewoon zelf!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers