Tag: Vis – Zalm

Marokkaanse tajine met zalm

Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.

Zalm in parmaham met spinazie en trostomaatjes

Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.

Gepocheerde zalm uit de oven met zeekraal

Gepocheerde zalm uit de oven met zeekraal - Zalm lijkt zo makkelijk klaar te maken. Je bestrooit een mootje met wat kruiden en dan bak je het in de oven of in de pan. Ik heb het echter regelmatig meegemaakt dat ik de zalm te hard of te ver gebakken had. ...

Verse zalmfilets van de barbecue gerookt op cederhout

Verse zalmfilets van de barbecue gerookt op cederhout Zalm, een heerlijk en veelzijdig visje. Het roken op het cederhout geeft de zalm een subtiele aroma en geur mee. Gecombineerd met deze fris-zoete marinade maakt het een bijzonder barbecue gerecht. Ingrediënten: Cederhouten plank (info) Zalmfilets (1 p.p.) 1 eetlepel honing 1 ...

Zoet Zure Zalm

Zoet Zure Zalm Zelfs als de wintermaanden voor de deur staan, betekent dit niet dat we alleen maar vlees en kalkoen moeten eten.  Bij ons in de familie,  zijn we allemaal dol op vis. Ik kook vis minimaal 3 keer per week, omdat het gezond is. Het bevat minder calorieën ...

Pagina 2 van 2 1 2

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten