Tag: Vis – Zalm

Gravad Lax, gemarineerde zalm

Gravad lax betekent: In de grond begraven. Om de vis langer te kunnen bewaren, werd de vis gezouten en met wat kruiden onder de grond gestopt. De vis werd op deze manier licht gedroogd en bleek ook lekkerder te zijn. Dat doen we nu anders, maar wel erg lekker!

Limoenrisotto met zalm

Risotto bereiden lijkt vaak moeilijker dan het is, voor nog meer gemak bereid je hem in de oven. Probeer het eens met deze limoenrisotto, je zult smullen.

Mini sandwiches met zalm of komkommer

Laat je creativiteit de vrije loop met deze mini sandwiches. Verras je gasten bij een high wine of een high tea met jouw huisgemaakte lekkernijen. Kies bijvoorbeeld eens voor mini sandwiches met zalm of mini sandwiches met komkommer. Ze happen zo lekker weg bij de borrel.

Krokant cupje met avocado en zalm

We willen allemaal wel eens wat anders op de borreltafel, lekkere hapjes in plaats van chips of nootjes. Maak eens dit krokante cupje met avocado en zalm.

Pagina 2 van 4 1 2 3 4

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten