Marokkaanse tajine met zalm
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Zalm in knapperig filodeeg met verse ricotta en dille. Een smaakvol cadeautje op tafel. Goed op smaak gebracht en erg geschikt voor een etentje met vrienden
Vis en asperges, een mooie combi! Vandaag een gerechtje van Witte asperges met zalm en garnalen in een heerlijke saffraansaus. Een feest op je lentebuffet.
Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.
Poke met rauwe zalm, avocado en glasnoedels is een heerlijk koud voor- of lunchgerecht uit Hawaï met Japanse smaken. Een hit in de VS en dat zal wat ons betreft hier net zo worden.
Een heerlijk zalm pakketje uit de oven of van de barbecue. De voordelen van de bereiding in papillot zijn legio. Sappen blijven behouden en je serveert een feestje op tafel.
Snelle zalm en snelle kikkererwtensalade. Hoe fijn kan vers koken en tafelen zijn.
Zelfgemaakte zalmsalade smaakt heerlijk op een toastje of op een luxe broodje. Met verse én gerookte zalm, voor extra smaak.
Deze zalmtartaartjes zijn heerlijk smeuïg en combineren erg lekker met de witte wijnsaus en de warme cherrytomaatjes.
Onlangs mocht ik in de keuken van Robèrt van Beckhoven koken met de Quooker. Met deze kokend waterkraan maak je o.a. deze asperges met zeekraal en zalm.
Ontdek deze boerenkoolroerbak met zalm en vermoutsaus. Zo leer je dat je ook heel goed kunt roerbakken met boerenkool.
Gepocheerde zalm uit de oven met zeekraal - Zalm lijkt zo makkelijk klaar te maken. Je bestrooit een mootje met wat kruiden en dan bak je het in de oven of in de pan. Ik heb het echter regelmatig meegemaakt dat ik de zalm te hard of te ver gebakken had. ...
Verse zalmfilets van de barbecue gerookt op cederhout Zalm, een heerlijk en veelzijdig visje. Het roken op het cederhout geeft de zalm een subtiele aroma en geur mee. Gecombineerd met deze fris-zoete marinade maakt het een bijzonder barbecue gerecht. Ingrediënten: Cederhouten plank (info) Zalmfilets (1 p.p.) 1 eetlepel honing 1 ...
Zoet Zure Zalm Zelfs als de wintermaanden voor de deur staan, betekent dit niet dat we alleen maar vlees en kalkoen moeten eten. Bij ons in de familie, zijn we allemaal dol op vis. Ik kook vis minimaal 3 keer per week, omdat het gezond is. Het bevat minder calorieën ...
Komkommer, een heerlijke groente, die je overal voor kunt inzetten. Niet alleen als snack of salade, maar ook op verrassende andere manieren!
Check het recept of lees de infoOf je rabarber met mascarponeroom serveert als nagerecht in een glaasje of als tompouce, het is een geweldige lekkere traktatie.
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers