Risotto met bospeen, zeekraal en mosselen
Deze romige risotto met verse bospeen, zeekraal en mosselen is een heerlijk gerecht voor een speciaal etentje in het voorjaar!
Deze romige risotto met verse bospeen, zeekraal en mosselen is een heerlijk gerecht voor een speciaal etentje in het voorjaar!
Zeekraal heeft van zichzelf al een zoute, zilte smaak en deze salade van zeekraal, met Hollandse garnalen is dus ook een gekookt eitje!
Doe de bekende aardappelsalade eens anders. Experimenteer eens met andere ingrediënten. Zo ontstond deze Krieltjessalade met zeekraal en gerookte forel.
De zilte groenten uit de Westerschelde worden steeds populairder. Wij gingen naar Zeeland om te kijken hoe zeekraal en lamsoren op ons bord terecht komen.
Een vispannetje waarin alle smaak uit de vis gebruikt wordt. Verschillende soorten vis, verse groenten en een heerlijke saus maken dit vispannetje compleet.
Onlangs mocht ik in de keuken van Robèrt van Beckhoven koken met de Quooker. Met deze kokend waterkraan maak je o.a. deze asperges met zeekraal en zalm.
Gepocheerde zalm uit de oven met zeekraal - Zalm lijkt zo makkelijk klaar te maken. Je bestrooit een mootje met wat kruiden en dan bak je het in de oven of in de pan. Ik heb het echter regelmatig meegemaakt dat ik de zalm te hard of te ver gebakken had. ...
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
Check het recept of lees de infoBen je een liefhebber van de oosterse keuken en hou je van vis? Dan is het tijd voor een lekkere viscurry in kokossaus. Die moet je proeven!
Check het recept of lees de infoBijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers