Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Zeeland

Zeeuwse Oesters weer verkrijgbaar

Het Zeeuwse Oesterseizoen gaat weer van start. Vanaf nu worden de Zeeuwse creuses en de Zeeuwse platte oesters weer volop aangeboden. Een garantie voor puur, gezond en bourgondisch genieten.

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen – Het is maandag 29 mei 2017 als we ’s morgens vroeg om 7 uur aan boord stappen van de Yerseke 18. Het schip is eigendom van de mosselkwekers familie Verschuure. Nique en Dennis Verschuure staan er aan het roer en Ronald Joosse is hun vertrouwde assistent. We vertrekken rond 7 uur uit de…

Café de Biet in Zierikzee – Een lunch met lokale producten

Café de Biet in Zierikzee; dé plek voor koffie en een biertje – In kroegenland is Café de Biet (Officieel: Café de Gekroonde Suikerbiet) een begrip. In de top-100 van beste Nederlandse cafés staan ze al jaren in de top 10 (thans 4e plaats). Hoewel wij bij Lekker Tafelen vooral van het zelf lekker koken zijn, kunnen wij ook uitermate goed genieten van een gelegenheid waar je lekker kunt tafelen of…
Lees verder...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More