Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Zeeland recepten & inspiratie

Zeeland

Zeeuwse Oesters weer verkrijgbaar

Het Zeeuwse Oesterseizoen gaat weer van start. Vanaf nu worden de Zeeuwse creuses en de Zeeuwse platte oesters weer volop aangeboden. Een garantie voor puur, gezond en bourgondisch genieten.

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen

De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen – Het is maandag 29 mei 2017 als we ’s morgens vroeg om 7 uur aan boord stappen van de Yerseke 18. Het schip is eigendom van de mosselkwekers familie Verschuure. Nique en Dennis Verschuure staan er aan het roer en Ronald Joosse is hun vertrouwde assistent. We vertrekken rond 7 uur uit de haven van Harlingen en het grote schip zet koers…
Lees verder...

Café de Biet in Zierikzee – Een lunch met lokale producten

Café de Biet in Zierikzee; dé plek voor koffie en een biertje – In kroegenland is Café de Biet (Officieel: Café de Gekroonde Suikerbiet) een begrip. In de top-100 van beste Nederlandse cafés staan ze al jaren in de top 10 (thans 4e plaats). Hoewel wij bij Lekker Tafelen vooral van het zelf lekker koken zijn, kunnen wij ook uitermate goed genieten…

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer