Tag: Vis – Zeewolf

Vispannetje

Een vispannetje waarin alle smaak uit de vis gebruikt wordt. Verschillende soorten vis, verse groenten en een heerlijke saus maken dit vispannetje compleet.

Zeewolf met salsa Veracruz

  Voor 4 personen 4 stukken zeewolffilet, elk circa 150 gram citroen- of limoensap (olijf)olie en boter om te bakken Voor de salsa: 3 flinke pruimtomaten 3 à 4 bosuitjes 1 knoflookteen, fijngehakt 8 grote groene olijven (met piment), grofgehakt 1 el kappertjes (liefst de grote) ½ tot 1 eetlepel ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten