Zeewolf; heerlijk met spitskool en aardappel
Zeewolf is een prachtige vis met stevig vlees. Een mooi recept met het vlees van deze jager met tatjespap en spitskool.
Zeewolf is een prachtige vis met stevig vlees. Een mooi recept met het vlees van deze jager met tatjespap en spitskool.
Een vispannetje waarin alle smaak uit de vis gebruikt wordt. Verschillende soorten vis, verse groenten en een heerlijke saus maken dit vispannetje compleet.
Voor 4 personen 4 stukken zeewolffilet, elk circa 150 gram citroen- of limoensap (olijf)olie en boter om te bakken Voor de salsa: 3 flinke pruimtomaten 3 à 4 bosuitjes 1 knoflookteen, fijngehakt 8 grote groene olijven (met piment), grofgehakt 1 el kappertjes (liefst de grote) ½ tot 1 eetlepel ...
Minstens net zo beroemd als zijn Franse broertje Roquefort is de blauwschimmel Gorgonzola. Lekker Tafelen vertelt over deze pittige Italiaan!
Check het recept of lees de infoMaak een heerlijke ovenschotel met andijvie, gehakt en uien. Dit gerecht is hartig, voedzaam en gemakkelijk te maken.
Check het recept of lees de infoGehakt is lekker en goedkoop en op heel veel manieren toe te passen, maar welke soorten gehakt zijn er en waaraan moeten ze voldoen.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers