Brasserie Nieuw Noord in Rotterdam, frans en rauw
Het is tijdens deze proefweek dat ik op een woensdagmiddag bij Brasserie Nieuw Noord aan mag schuiven om de sfeer en natuurlijk de gerechten te proeven.
Het is tijdens deze proefweek dat ik op een woensdagmiddag bij Brasserie Nieuw Noord aan mag schuiven om de sfeer en natuurlijk de gerechten te proeven.
Visje eten in havenstad Rotterdam met uitzicht op de Erasmusbrug? Dat kan sinds deze week bij het nieuwe restaurant Langoest.
Tien dagen genieten van een ode aan Escoffier. Topchefs hebben hun favoriete Escoffier gerecht gekozen en daar hun eigen draai aan gegeven.
De menukaart van The Park Bilderberg zet je volledig op het verkeerde been tijdens de Week van de fantasie. Met huzarensalade, tomatensoep, frikandel, schnitzel en snickers denk je misschien in een wegrestaurant terecht te zijn gekomen, maar schijn bedriegt.
Genieten van gerechten van topchefs heb ik al regelmatig gedaan, maar een dag meelopen met Richard de Vries, de chefkok van The Park is een belevenis die het plaatje compleet maakt. Respect voor de keukenbrigades!
Moeke aan de Beestenmarkt in Delft houdt van iedereen, groot, klein, jong en oud. Buitenzitters kunnen terecht op het grote terras en binnenzitters ploffen binnen neer en we verwachten dat er in Delft steeds vaker te horen zal zijn: "ik zit even bij Moeke!".
Ik houd van een stukje vlees, maar wat voor mij in ieder geval altijd bovenaan moet staan is dat er met respect naar een dier gekeken wordt, er goed voor gezorgd wordt en het niet onnodig lijdt. Of dat nu gaat om ree en zwijn of koe, varken en kip
Op bezoek bij de biologische imker gaat de bijzondere wereld van de honingbijen voor je open. Een verhaal vol passie, Hierna eet je alleen nog echte honing!
Chef Stephan Nijst van Restaurant Roots kookt met de producten van het seizoen. Nu hoor ik dat wel vaker, maar Roots trekt het seizoen nog wat verder door in het restaurant. Gelijk met de nieuwe kaart wordt bijvoorbeeld de aankleding van het restaurant en de kleding van het personeel ook ...
Love my Salad bloggers event 2016 - Sla, we eten het allemaal en zodra er weer een nieuwe trend is volgen we die massaal. Zo gingen we van de ouderwetse oma's botersla om voor de ijsbergsla. Totdat de handige blaadjes rucola in een zak op het toneel kwamen en iedereen de ...
Café Rotterdam, voor een totale Rotterdamse foodbelevenis - Café Rotterdam, de Erasmusbrug, de Maas, de Rotterdam en de Cruiseterminal. Wanneer je het nu hebt over een waanzinnig uitzicht, dan moet je hier zijn. En sinds Café Rotterdam met chef-kok Merijn Sips met de nieuwe kaart een creatieve draai geeft aan de ...
Rebelz aan de Rotte, restaurant met een missie - De richting die iemands leven neemt heeft alles te maken met bepaalde keuzes die je maakt. Soms onverwacht goed en soms loopt het ook goed mis. Dat je na een slechte keuze weer een kans krijgt om je leven weer op de ...
Brasserie Euromast, dineren op grote hoogte - Hoewel het weer misschien anders doet denken soms, we zitten echt nog midden in de winter! En op een dag, die aanvoelde als lente presenteerde Brasserie Euromast haar vernieuwde winterkaart en mochten wij een selectie van wijn en spijs proeven. Als je het hebt ...
Een diner in jaren twintig stijl bij Restaurant Karakter in Rotterdam - Restaurant Karakter huist in het Westelijk Handelsterrein (WHT) in Rotterdam, een uniek complex van oude pakhuizen. Deze in 1894 gebouwde pakhuizen overleefde de oorlog en zijn in 2001 gerenoveerd en ondergebracht onder een glazen koepel. De pakhuizen hadden reeds ...
Westlandpeppers, een geweldige ontdekking - Westlandpeppers is een bedrijf met een vestiging in de Lier en in ‘s Gravenzande dat pepers en paprika’s kweekt. Dat Hollandse telers paprika’s kweken, wist je waarschijnlijk al. Maar dat er in Nederland ook pepers gekweekt worden, wist je misschien nog niet. Jawel, er worden flink ...
Recepten met garnalen, je kunt er niet genoeg van hebben. Lekker, gezond, en in veel gerechten te gebruiken. Kook ook eens met garnalen!
Check het recept of lees de infoDit bijgerecht is heerlijk bij een stukje vlees of wild. Spruitjes met cranberry's en geitenkaas passen dus prima in een feestdagenmenu!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers