Karnemelk shake met sinaasappel en banaan
Karnemelk shake met sinaasappel en banaan een lichte shake als tussendoortje of bij ontbijt. Echt een dorstlesser waar je vrolijk van wordt.
Karnemelk shake met sinaasappel en banaan een lichte shake als tussendoortje of bij ontbijt. Echt een dorstlesser waar je vrolijk van wordt.
Heb je weinig tijd, maar wil je toch iets speciaals als nagerecht? Maak dan deze simpele maar erg lekkere mousse met banaan en chocolade.
Bij gyros hoort een lekkere tzatziki. Je kunt de tzatziki echter ook als dipsaus geven met komkommer, paprika, bleekselderij of brood.
Cheese-cake kennen we gebakken en uit de koelkast maar ken je deze bevroren versie al? De frozen cheese-cake is lekker als koele verfrissing.
Zuivel staat steeds vaker ter discussie. De milieubelasting, maar ook of zuivel wel zo gezond is. Drink jij nog iedere dag een glas melk?
Verse hangop is een feest als ontbijt, als tussendoortje of als dessert. De fluweelachtige structuur is geliefd en je kunt het zelf maken.
De bearnaisesaus is eenvoudig zelf te maken maar wordt vaak vermeden omdat deze zou gaan schiften. Met dit recept gaat je dat niet overkomen.
Labneh, een romige yoghurt dip uit Libanaon. Het maken van hangop, of labneh in dit geval, stelt geen fluit voor. In dit recept met za'atar.
Start je dag goed met een gezond en lekker ontbijt van kwark banaan en limoen. Vitaminen, eiwitten en vezels zijn zo wel erg lekker.
In no time een nagerecht op tafel zetten? Maak Griekse yoghurt met gekarameliseerde banaan en walnoten. Iedereen zal hiervan smullen!
Bitterkoekjespudding met grote stukken koek die eerst geweekt zijn in een likeur. Echt zo'n dessert dat je niet uit een pak of beker haalt.
Een artikel boordevol tips over havermout en overnight oats. Eet lekker en gezond en maak van die saaie havermout een culinair feestje.
Schwarzwälder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker die bestaat uit chocolade biscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.
In de winkel noemen ze het vla met appeltaart. Bij ons heet het Oma's appeltjespudding. Die kun je echt zo lekker maken als je zelf wil.
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread zelf! Gebruik verse ingrediënten en weet wat je eet!
Er zijn verschillende recepten voor botercrème, die gaan van simpel boter en suiker mengen tot de botercrème met eiwitschuim als basis.
Met roomboter geef je echt smaak aan je gerechten. Wat is het precies en wat kan er allemaal mee? Wij leggen het uit en geven recepten.
Eet je een toetje? Kies dan voor zelfgemaakt. Je weet dan wat je eet. En bij deze koffie-karamel pudding is dat een ware ontdekkingstocht.
In België noemen we kwark 'platte kaas'. Deze Belgische platte kaastaart wordt nét anders gemaakt dan zijn Nederlandse broertje.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoVerschillende kaasplankjes als dessert of voor bij de borrel. Opbouw, verrijken en presenteren, het komt allemaal voorbij in dit artikel.
Check het recept of lees de infoVerrukkelijke nazomer salade. Breng variatie in je salades en maak deze stoere bloemkool broccoli salade met kaas en een vleugje knoflook.
Check het recept of lees de infoEmmentaler; de beroemde Zwitserse gatenkaas. Deze kaas is onmisbaar in de Zwitserse kaasfondue en op een Zwitsers kaasplankje!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers