Tag: Zuivel

Marineren in karnemelk

Wat zijn de voordelen van marineren in karnemelk? We geven uitleg, tips en een paar lekkere recepten met karnemelk marinade.

Roomsaus of Bechamelsaus

Boter, bloem, melk, room. Zijn dat basisingrediënten in je keuken? Daarmee maak je deze eenvoudige roomsaus. Een upgrade voor veel gerechten.

Panna cotta van yoghurt

Panna cotta is gekookte room. In deze versie vervang je een deel van de room door yoghurt. Vooral in de zomer is deze panna cotta heerlijk.

Pagina 3 van 6 1 2 3 4 6

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten