Tag: Zuivel

Honing tijm ijs; geraffineerd!

Dit honing-tijm ijs is snel gemaakt maar belangrijker nog, het is echt een dessert met veel smaak. Dit is je gasten echt verrassen met een zomers nagerecht.

Luchtige kwark

Ontbijten met kwark kan op veel manieren. Vandaag maken we extra luchtige kwark. Benieuwd hoe we dit doen? Het geheim verklappen we in het recept.

Room: een vet verhaal!

Room, slagroom, crème fraîche, zure room, mascarpone, clotted cream en double cream. Wat zijn de verschillen en de mogelijkheden?

Pagina 5 van 6 1 4 5 6

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten