Trifle met basilicumlikeur en cantuccini
Trifle met een zelfgemaakte basilicumlikeur en Italiaanse amandelkoekjes. Een Italiaanse variatie op een klassiek Brits nagerecht.
Trifle met een zelfgemaakte basilicumlikeur en Italiaanse amandelkoekjes. Een Italiaanse variatie op een klassiek Brits nagerecht.
Deze calorie-arme tonijn dip op yoghurt basis met Cajunkruiden is beslist geen flauwe dipsaus voor bij je rauwkost, chips of toast. Ook lekker als dressing!
Restje overrijp fruit over? Verwerk dat eens in deze vlaflip anno nu. Zonder limonade, maar mét een verse vruchtensaus. Gezond, makkelijk en lekker.
Gebakken kwarktaart is een typische Duitse lekkernij die daar liefst in de middag wordt gegeten. Hij is eenvoudig om te maken en smaakt heerlijk fris.
Probeer eens deze Yoghurt-sinaasappel cake uit de Griekse keuken. Natuurlijk gemaakt van Griekse yoghurt en voor de Griekse keuken opvallend weinig suiker.
Zelfgemaakte frozen yoghurt (yoghurt ijs) met bosbessen, twee zelfgebakken chocoladekoekjes er om heen en lekker aflikken en happen maar. Geluk bestaat!
Deze verrukkelijke Duitse kruidenkwark heb je snel gemaakt en is als (dip)saus toepasbaar bij heel veel gerechten. Bij aardappelen, vis, vlees en rauwkost.
Deze prachtige kwarkslof met perziken is heel makkelijk om te maken, er komt geen oven aan te pas. Geen slof-vorm in huis? Gebruik dan een springvorm.
Ben je de waterijsjes beu maak dan eens yoghurt-fruit ijsjes. Heerlijk fris en romig door de yoghurt. Zo klaar en nog gezond ook.
Herrenspeise is een typisch Duits dessert wat uit de omgeving van Münster komt, wat ter hoogte van Winterswijk ligt. Het dessert word vooral gemaakt voor huwelijken en andere feestelijke aangelegenheden zoals oud & nieuw of Pasen. In andere delen van Duitsland is Herrenspeise ook wel bekend als Herrencrème.
Broodje kip, maar dan wel een speciale. Vol verse ingrediënten, eerlijk en puur. En, voor jouw gemak, nog heel snel klaar ook. De ideale tip voor een drukke dag, een makkelijk weekend of een verrukkelijke lunch. Zo maak jij een vers broodje kip 500 gram scharrelkipfilet 1 komkommer 250 ml. ...
Ontdek de stoofperenshake om je vrienden welkom te heten of als ontbijt. Stoofperen, yoghurt en melk, meer is het niet, lekker is het wel.
Van vers nazomer fruit kun je dit heerlijk frisse vlierbessen bramen ijs maken. In combinatie met Griekse yoghurt heb je een lekker en simpel dessert.
Za’atar is een bijzonder kruidenmengsel, wat iedereen weer anders maakt. Het is kruidig en zoetig en past perfect bij hele frisse gerechten. Nu kwam ik op het idee om een frisse yoghurtdip te maken, dit door inspiratie van labneh die al op de site staat. Het is zomers, fris en ...
Zelf boter maken is echt heel makkelijk & snel. En wat is er nu leuker en lekkerder dan échte roomboter op tafel? Zelf maken dus die roomboter!
Creatief met zomerse ingrediënten: Deze heerlijke lemon curd-yoghurt ijsjes maak je simpel zonder ijsmachine. Echt simpel en heerlijk voor warme zomerdagen.
Kwarktaart met stoofpeertjes vers van het seizoen. Zo maak je met (overgebleven) stoofpeertjes ook nog een heerlijke taart, zonder oven nodig te hebben.
Tomaten, de zon op je bord! In de soep, in de salade, als gezonde snack, in alle soorten en kleuren. De meest gegeten groente!
Check het recept of lees de infoMet zelfgemaakte vissticks en lekkere frisse groenten op een zacht bolletje maak je een echt lekker broodje vissticks. Succes gegarandeerd!
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers