Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
- Advertentie -
Adverteren op deze plek? Klik hier!

- Advertentie -

- Advertentie -

Aspergesoepen; 8 keer anders en afval als basis

De Hollandse asperge is er weer. Wil jij er graag een soep mee maken dan kun je hier je keus maken. 8 verschillende aspergesoepen met Hollandse asperges.

Aspergesoepen; 8 keer anders en afval als basis – Je kunt er echt niet meer om heen; de Hollandse asperges zijn weer volop verkrijgbaar. Heerlijk dit witte goud waar zoveel mee mogelijk is. Het aspergeseizoen duurt helaas niet eindeloos en daarom proberen we er toch zoveel mogelijk van te genieten. Dat is ook helemaal niet zo moeilijk omdat er met asperges heel veel variatie mogelijkheden zijn. Zelfs als je er voor kiest om aspergesoep te maken is er een ruime keuze op Lekker Tafelen.

Aspergesoepen met een basis van “afval”

De basis voor al deze aspergesoepen is gelijk, de schillen en de kontjes, dus eigenlijk “het afval” van de asperges. Deze laat je lekker pruttelen op het vuur en je hebt uiteindelijk een heerlijke bouillon vol met asperge smaak en verder kijk en kies je welke jou het lekkerste lijkt.

Geschilde asperges gekocht? Jammer! Dan mis je de intense smaak van deze soepen

Aspergesoepen

Groene aspergesoep met een eitje

Groene aspergesoep met een eitje - Het officiële aspergeseizoen is weer begonnen. De eerste witte asperges heb ik een paar weken geleden al gegeten, maar direct erna begonnen de prijzen behoorlijk te stijgen. Niet voor niets noemt men ze…
Lees verder...
1 van 2

Heb jij je keus kunnen maken of twijfel je toch nog welke het lekkerste is ?? Geen probleem de komende twee maanden zijn er volop asperges te verkrijgen dus tijd genoeg om ze allemaal eens te proberen.

Tafel lekker !!

Printen

- Advertentie -

- Advertentie -

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Louise zegt

    Snel klaar, lekker en goedkoop. Een aanrader.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.