De omelet wrap – Eieren zijn voedzame alleskunners in de keuken. Het is dan ook aan te raden om altijd een hoeveelheid eieren in huis te hebben. Hiermee kun je natuurlijk snel een eitje bakken, even zelf een mayonaise maken of in de vroege ochtend heerlijk genieten van een vers gekookt eitje. Maar ook de omelet wrap moet je zeker ontdekken
Het stelt niets voor
Het maken van een omelet wrap stelt echt niets voor. Van eieren met een beetje water en wat kruiden of specerijen maak je in no time de wrap. In slechts luttele minuten heb je daarmee de basis voor een snelle lunch of een lichte en makkelijke maaltijd gecreëerd.
Verzin de vulling zelf
Zo’n omelet wrap kun je op talloze manieren vullen. Maak gebruik van volop verse ingrediënten. Groenten, Vis, Vlees, het mag allemaal. Natuurlijk geven we je onderstaand een aantal voorbeelden, maar deze dienen slechts als basis. Maak er eens één en leer van daaruit zelf een vulling bedenken.
Onder dit artikel staat een reactie formulier en we vinden het superleuk als je daar laat weten welke vulling jij in een omelet wrap stopt.
De wrap zelf ( basisrecept )
Het maken van de wrap leggen we je graag uit. Zoals we al zeiden er is helemaal niets moeilijks aan.
Een wrap van eieren ( basisrecept )
Een wrap van eieren is eigenlijk een soort omelet maar dan zonder de luchtigheid. Een superleuk basisrecept want je kunt deze op allerlei manieren vullen.
Lees verderOmelet wrap Inspiratie
Wij hebben alvast drie ideeën voor je op een rij gezet. Hopelijk zijn ze een mooie basis om er zelf ook mee aan de slag te gaan.
Ei-wrap Tuna Melt
Lunchen met een ei-wrap tuna melt is een feest met eieren, tonijn, groenten en kaas. De vulling van een Amerikaanse Tuna melt in een ei-wrap.
Wrap van ei met spinazie, avocado en feta
Voor thuis, op school of op je werk is deze wrap van ei met spinazie een leuke en vooral lekkere verrassing als lunch. Bomvol smaken en verse ingrediënten.
Ei wrap met gegrilde groente
Een ei wrap met gegrilde groente is een lunchgerecht waar je een vakantiegevoel van krijgt. Warm het lekkerste maar in de zomer ook koud te serveren.