Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Dutch Specials; Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden

0 267

Ken je de Dutch Specials al? Een introductie van het voorlichtingsbureau voor Groenten en Fruit, maar veel belangrijker nog, een prachtige product van een Hollandse teler en een geweldig product voor de Hollandse hobbykok!

Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden dan de groenten die u kent van de supermarkt!  Het zijn de ‘Dutch Specials’. Vaak zijn er maar enkele telers die zo’n soort telen. En bijna altijd is er wel een bijzonder verhaal over te vertellen. Over de herkomst, over de smaak, over de groei. En over de telers zélf. Want een bijzondere groente en fruit telen vraagt vooral passie van een teler. De wil om iets te telen dat niet in bij andere telers te vinden is, de overtuiging om u als fijnproever te verrassen. Als exclusieve groente of fruit op tafel of als verleidelijke snack tussendoor. Laat de Dutch Specials ook ú overtuigen dat er in Nederland met veel vakmanschap culinaire juweeltjes worden geteeld!

Dutch-Specials-Overzicht

Op de speciale website vindt je alles over de Dutch Specials. Daarnaast is er tegenwoordig ook een facebookpagina. 

Website: http://www.dutchspecials.nl/

Facebook: http://www.facebook.com/DutchSpecials

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer