Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Fantastisch ijs zelf maken

0 801

Zeg jij nee tegen een ijsje? Volgens mij zijn de mensen op één hand te tellen die daar nee tegen zeggen. Ieder mens ploft graag even achterover voor een ijsje. Even lekker zitten, alleen of met z’n allen, maar als je die ijskraam tegen komt wil je daar eigenlijk ook direct van genieten. Niemand kan die verleiding bijna weerstaan. Het geeft vakantiegevoel. Het is fris, lekker, zacht, romig of dorstlessend.

Wat is er dan mooier als dit zelf creëren? Juist dan kun je echt genieten. Je past het namelijk helemaal aan op je eigen smaak. Je houdt het eenvoudig of je maakt er een compleet feest van. Doe het zoals jij het wil, als je het zelf maakt is het jouw feestje.

Wij geven je graag wat tips, ideeën en recepten om direct aan de slag te gaan. Natuurlijk ga je met deze inspiratie straks vanzelf experimenteren om het geheel naar je eigen smaak aan te passen.

De basis ijsrecepten:

IJsmachines
IJs kun je zelf maken zonder ijsmachine. Maar echt, de ijsmachine is wel een aanrader. Het haalt je veel werk uit handen en je ijs is sneller klaar. Maak echter wel de juiste keuze.

Kijk zeker even naar de prachtige mogelijkheden van de nieuwe ijsrevolutie. De Quick Pop IJsmaker is echt een geweldige uitvinding. Daarmee maak je zelfs waterijs met een romige vulling. De bak invriezen en vervolgens heb je in slechts een paar minuten jouw verse ijsje.

Wij zetten ijsmachines voor je op een rij van heel eenvoudig tot modern en comfortabel.

Ingrediënten voor je ijs
Waar moet je gaan shoppen, wat moet je in huis hebben om je ijs goed te maken, maar ook wat presenteer je erbij, waarmee maak je de mooiste coupe, de leukste decoratie en de lekkerste combinaties.
Wij zetten het graag voor je op een rij.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer