Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Hottie sambal en de reden waarom deze ook in jouw keukenkastje thuishoort.

0 706

De Hottie sambal & sauzen worden met de vlammende passie van de beste ingrediënten gemaakt, met zorg en ambachtelijke vakmanschap bereid met veel aandacht en respect voor de natuur.

Deze biologische sambal is jaarrond verkrijgbaar in de smaken:

  • aardappel
  • tomaat
  • tomaat / massala
  • red/yellow peppers
  • rode ui / honing
  • paprika / laos

Deze worden seizoensgebonden aangevuld met sambals van diverse groente en fruit. Bijvoorbeeld van cherry tomaatjes, granny smiths, mango’s, rabarber, trassie en peppers, aubergine.

De sambals zijn overal bij te gebruiken bijvoorbeeld in de soep, bij de pasta, op de boterham, op de rösti, om de groentes nog een beetje pikanter te maken en natuurlijk bij vlees en vis.


Pikante ideetjes met Biologische Hottie Sambal:

Hottie Sambal Tomaat masala

Heerlijk in de erwtensoep of andere soepen geeft net een beetje extra smaak, op een bruine boterham met gesmolten brie, bij vlees, vis en curry’s en vegetarische gerechten.

Hottie Sambal Tomaat

Heerlijk met vlees en groentes, pasta of noedels op smaak gemaakt met deze sambal worden een echte belevenis.

Hottie Sambal Paprika/laos

Deze kleurige sambal doet het vooral goed bij varkens vlees, is heerlijk tussen de sandwiches met ham(smeer de sambal over de ham en niet op het brood) doet het goed bij pasta en gehakt balletjes kan ook als dip saus worden gebruikt, een flinke lepel door de kaas fondue en je hebt een heerlijke Spaans fondue.

Hottie Sambal Aardappel

De aardappel Hottie is verrassend heel erg lekker bij de aardappel puree of op een donker bruine boterham met een plak oude kaas en dan uit de oven. Als hapje of op een toastje een plakje rosbief wat kruiden zout (of zout en peper) erover een paar slierten van Hottie aardappel oprollen en smullen maar, is ook lekker in soepen vooral de kippen soep, je kan de sliertjes ook even in de koekenpan aanzetten en bij de sla geven als pittige crouton.

Hottie Sambal Aubergine

Deze sambal is heel zacht van smaak. Bak wat blokjes aubergine voor de pasta en doe er één lepel van Hottie Aubergine bij, lekker bij vis en vlees, vul er paddestoelen mee en doe een beetje kaas erbij, maak crostini’ s en smeer deze in met de aubergine.

Hottie Sambal Rode ui/honing

Deze rode ui/honing heeft een verrassende uitwerking hij geeft een paar smaak belevingen zoet/zuur en pittig, heerlijk in salades, op een toastje met wat geitenkaas (smeer eerst de geitenkaas en daarna de rode ui) Bij vis of vlees, probeer het eens op een aardbei!!

Hottie Sambal red/yellow peppers

Ze zijn erg heet, deze worden gemaakt van de pure peper voor wie het maar niet heet genoeg kan zijn

Er zijn vele mogelijkheden met Hottie Sambal het is vooral de creativiteit van de kok die bepaalt hoe de Hotties worden toegepast.

Rechtstreeks naar de bron, daar kun je deze smakelijke sambals bestellen per mail. En misschien is de sambal ook wel bij jou in de buurt verkrijgbaar.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer